08 Mai

0
35

“Cînd au auzit vrăjmașii noștri că am fost înștiințați, Dumnezeu le-a nimicit planul, și ne-am întors cu toții la zid, fiecare la lucrarea lui.” Neemia 4:15

Prin oamenii care nu renunță în fața provocărilor și privesc dincolo de circumstanțele vieții spre ceea ce Dumnezeu a pregătit pentru ei, Dumnezeu poate să facă lucruri uimitoare.

Acest lucru l-a făcut și Neemia în timp ce construia zidul Ierusalimului, atunci cînd a fost confruntat cu obstacolele care i-au fost puse înainte. El nu a dat înapoi și nu a renunțat nici atunci cînd vrăjmașii poporului lui Dumnezeu au aranjat un complot pentru a opri lucrările începute. Fiindcă Neemia nu s-a uitat la dușmani, ci la scopul final, i-a îndemnat pe toți cei ce lucrau să meargă înapoi la munca lor.

Cu alte cuvinte, Neemia avea privirea ațintită spre viitor. El nu s-a lăsat descurajat de circumstanțele prezente, fiindcă știa că Dumnezeu urma să facă ceva măreț.

Apostolul Pavel ne dă aceeași încurajare cînd spune: “Fraților, eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitînd ce este în urma mea, și aruncîndu-mă spre ce este înainte, alerg spre țintă, pentru premiul chemării cerești a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.” Fil 3:13-13

Dacă în această zi ești descurajat, nu uita că Dumnezeu poate a îngăduit să treci printr-o vale a încercărilor pentru a te pregăti pentru marile biruințe de mîine! De aceea, nu te lăsa răpus de situații. Ridică-ți ochii și privește dincolo de ceea ce ți se întîmplă, pentru că binecuvîntarea lui Dumnezeu poate să fie chiar după colț!

NU TE LĂSA RĂPUS DE CIRCUMSTANțELE PRIN CARE TRECI, CI FII SIGUR CĂ DUMNEZEU A PREGĂTIT LUCRURI MINUNATE ȘI PENTRU TINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.