08 Aprilie-CUM SĂ ÎNVINGI TEAMA DE LIPSURI (1)

0
82

 

„Puii de leu duc lipsă, și li-i foame, dar cei ce caută pe Domnul nu duc lipsă de nici un bine „ (Psalmul 134:10)

Nu e nimic rău să fii crescut în sărăcie câtă vreme sărăcia nu crește în tine și nu-ți controlează gândirea.

Un om celebru a fost întrebat ce părere are despre faptul că a crescut în sărăcie. În mod surprinzător, a mărturisit că încă suferă de teama că nu va avea destul în viitor, Așa că a avut tendința să fie exagerat de economicos, a considerat banii drept ceva suprareal, și nu a reușit să se bucure de binecuvântările ce vin odată cu succesul. Cu toate acestea, soția sa a adus echilibru în relație, având mintea orientată spre dăruire, cheltuire și economisire. Cine crezi că este responsabil de succesul tău? Tu sau Dumnezeu?

Câtă vreme tu ești, rămâi vulnerabil față de oameni, împrejurări și condiții economice. Când știi însă că Dumnezeu este responsabil de succesul tău, ceea ce câștigi este o binecuvântare. Așa că, variantele tale sunt următoarele: încrede-te în tine însuți sau în Dumnezeu! Psalmistul scrie: „de nimic nu duc lipsă cei ce se tem de El! Puii de leu duc lipsă, și li-i foame, dar cei ce caută pe Domnul nu duc lipsă de nici un bine!” (v. 9-10)

Tu spui: „Dar aceasta este o promisiune a Vechiului Testament”, Atunci iată una din Noul Testament: „Dumnezeu poate sa vă umple cu orice har, pentru ca, având totdeauna în toate lucrurile din destul, să prisosiți în orice faptă bună” (2 Corinteni 9:8).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.