07 August

0
38

În sârguinta, fiti fara preget. Fiti plini de râvna cu duhul. Slujiti Domnului.” Rom 12:11

Când antrenorul Vince Lombardi a preluat echipa Green Boy Packers , aceasta ocupa ultima pozitie din liga. În acel sezon , ei pierdusera 10 meciuri, au facut un egal si au câstigat doar un singur meci. La primul antrenament, Lombardi a adunat toti jucatorii si le-a spus : ” Domnilor ; de astazi înainte vom fi o echipa si va trebui sa mai si câstigam meciurile ! “întelegeti asta ?”

” Pentru a obtine aceste rezultate va trebui însa sa învatam sa blocam actiunile echipelor adverse, sa alergam mai mult si sa atacam continu. Va trebui sa depasim acest moment de slabiciune si subapreciere si sa dobândim o mentalitate de învingatori !” Pentru aceasta trebuie sa aveti încredere în mine si o dedicare deplina pentru tactica si sitemul de joc pe care eu îl voi stabili.

Dupa aceste succinte instructiuni , antrenorul a adaugat : ” De azi înainte va cer sa aveti în atentie numai 3 lucruri : familia, religia si Green Boy Packers !”

Se poate sa nu fim de acord cu ordinea prioritatilor stabilite de Lombardi, dar ceea ce este demn de luat în considerare este faptul ca pentru a câstiga, el a focalizat echipa spre prioritati concrete.

Pentru a fi un învingator, urmareste lucruri concrete, fii perseverent în ceea ce faci si depaseste orice obstacol. Fa din slujirea lui Dumnezeu prioritatea suprema a vietii tale si apoi toate celelalte lucruri vor fi în ordine.

Rug. Doamne Dumnezeule ; în mijlocul acestei lumi în care oamenii alearga pe drumuri fara sens, ajuta-ma sa-mi îndrept pasii umblând prin credinta pe urmele Fiului Tau .Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.