06 August

0
42

” Ascultati acum , voi care ziceti : “astazi sau mâinene vom duce în cutare cetate, vom sta acolo un an si vom face negustorie, si vom câstiga!” Si nu stiti ce va aduceziua de mâine !” Caci ce este viata voastra ?  Nu sunteti decât un abur , care se arata putintel , si apoi piere. Voi dimpotriva , ar trebui sa ziceti : “Daca vavrea Domnul , vom trai si vom facecutare sau cutare lucru .” Iacov 4:13-15

 Când Dwight Eisenhower a devenit presedintele S.U.A. si-a organizat în asa fel responsabilitatile cancelariei, încât sa ajunga la el numai problemele importante.De aceea  a delegat lucrurile urgentespre rezolvarealtorpersoane de nivel inferior.

În numai câteva saptamâni însa, presedintele a descoperit ca lucrurile urgente si cele importante, de cele mai multe ori vin împreuna, iar pentrurezolvarea lortrebuie sa iei decizii întelepte!

În iuresul problemelor de fiecare zi, se poate sa ajungi  în fata aceleiasi situatii: sa fii antrenatîn rezolvarea lucrurilor urgente, pe când lucrurile importante sa ramâna neâmplinite.

Pentru a lua decizii întelepte, este vremea sa-ti tragi rasuflarea si sa-ti ordonezi viata dupa voia lui Dumnezeu , pentru ca astfel sa poti împlini doar lucrurile care merita.

  Rug.Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot deosebi bine voia Ta , pentru ca sa nu-mi investesc viata numai  în rezolvarea lucrurilor urgente. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.