06 Octombrie

0
55

” Prietenul adevarat iubeste oricând, si în nenorocire ajunge ca unfrate.” Proverbe 17:17

Este obisnuit sa devenim ceea ce altii spun despre noi ca suntem. Spuneti-iunui baiat ca este un copil bun, laudati-l apoi pentru faptele bune sispuneti-i ca este un copil frumos si ca sunteti mândri de el, si acelbaiat va avea o imagine pozitiva despre sine.

Pablo Picasso, a marturisit într-o anume împrejurare ca în copilarie, mamasa obisnuia sa-i spuna: “Pablo; daca vei intra în armata, vei ajungegeneral. Iar daca te vei face calugar, vei ajunge Papa. Eu însa m-am facutpictor si am ajuns Picasso!

Indiferent daca îti plac sau nu, picturile lui Picasso, trebuie sa admitiînsa faptul ca el a avut o mama înteleapta care întotdeauna a stiut satinteasca scopuri înalte.

Daca si noua cei din jur ne profetesc succesul, într-o zi vom avea parte dereusita. Când însa ni se va spune ca nu suntem buni de nimic, descurajati,  vom merge din esec în esec fara a realiza nimic.

Fiecare dintre noi are nevoie de cineva care sa creada în ceea ce suntemsi putem face. Cineva care sa vada ceea ce putem deveni. Daca înca nu ai oastfel de persoana în viata ta, sari imediat din starea ta de deznadejde siajuta pe cineva sa ajunga în aceasta stare. Ajuta-ti un prieten crestin caresa te încurazeze în ceea ce el vede în tine ca poti sa faci, pentru ca înacest fel sa devii ceea ce Dumnezeu doreste sa ajungi.

Daca nu poti gasi însa pe nimeni dintre prietenii tai care sa-ti fie oastfel de încurajare, sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu vede în tine o marevaloare, de aceea ti-a încredintat sa faci, exact lucrurile în care stieca vei reusi.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; trimite-mi în aceasta zi un prieten care sa maajute sa fiu si sa fac exact ceea ce Tu astepti. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.