05 Octombrie

0
42

” Am fost rastignit împreuna cu Hristos, si traiesc….dar nu mai traiesceu, ci Hristos traieste în mine. Si viata pe care o traiesc acum în trup,  o traiesc în credinta în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit si S-a dat peSine însusi pentru mine.” Galateni 2:20

În cartea sa :” O ora aglomerata” , Tim Bowden, a povestit o întâmplaredeosebita petrecuta în Borneo, în timpul razboiului din 1966 dintre Malaeziasi Indonezia.

Pentru a-si asigura victoria, comandantul armatei malaeziene a cerut unuigrup de combatanti din Nepal, sa sara dintr-un avion de transport, chiar întabara indonezienilor.

Acestor combatanti li s-a dat însa un timp de gândire înainte de a luaaceasta decizie, pentru ca nu fusesera instruiti pentru a face parte dintrupele aeropurtate.

Pâna în acea zi, combatantii din Nepal, acceptasera orice actiune de lupta.  Când însa a trebuit sa raspunda acestei noi solicitari, cu totii au spus”nu”. Dupa acest raspuns, comandantul ce le ceruse aceasta actiune a mersla cortul lui, foarte suparat.

Vazându-i dezamagirea, nu dupa mult timp, unul dintre combatantii nepalezis-a apropiat de el si i-a zis:” am discutat cu toti ceilalti soldati dinfortele speciale si am hotarât sa sarim din avion, dar numai în anumiteconditii.

Care sunt aceaste conditii; a întrebat imediat comandantul?

Vom sari, numai daca avionul va zbura cât de încet se poate, deasupra unuiteren cu aratura si nu va fi la o înaltime mai mare de 30 de metri fata desol!

Surprins de aceste conditii, comandantul i-a spus soldatului ca avionul nupoate sa zboare la o asa de mica distanta fata de sol, pentru ca de laaceasta înaltime nu mai este timp sa se deschida parasuta.

Oh; a raspuns combatantul. De ce nu ne-ati spus de la început ca vom aveasi parasute, pentru ca acum am fi fost deja în tabara inamicilor!

Adevarata dedicare; nu-i asa? Cum ar arata viata de familie a fiecaruiadintre noi si bisericile noastre, daca atunci când ni s-ar cere sa împlinimanumite slujiri am raspunde în acelasi fel?

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa fiu gata pentru orice slujire, contând pepromisiunile Tale. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.