06 Mai

0
41

“M-am uitat, și sculîndu-mă, am zis mai marilor, dregătorilor și celuilalt popor: “Nu vă temeți de ei! Aduceți-vă aminte de Domnul cel mare și înfricoșat, și luptați pentru frații voștri, pentru fiii voștri și fetele voastre, pentru nevestele voastre, și pentru casele voastre!” Neemia 4:14

Emoțiile și frica sînt deosebit de puternice, fiindcă ne pot determina să facem lucruri pe care nu le-am putea face în condiții normale sau să ne blocheze pentru a nu mai putea împlini lucrurile care ar trebui să le facem.

Neemia și ceilalți lucrători care construiau zidul Ierusalimului au fost amenințați cu moartea. Această amenințare ar fi trebuit să îi umple de teamă și să-i împiedice să-și continue lucrările începute.

Dar, Dumnezeu nu dorește ca urmașii Lui să fie paralizați de frică. Însuși apostolul Pavel ne spune: “Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de chibzuință.” 2 Tim.1:7. Prin această declarație înțelegem că teama nu vine de la Dumnezeu, ci de la Satan, iar un copil al lui Dumnezeu poate să învingă teama fiindcă i s-a dat un duh de putere!

Prin versetul biblic de astăzi, Neemia ne arată că învingem teama atunci cînd ne amintim de Domnul. De aceea cînd îți este frică, adu-ți aminte de Dumnezeu!

Adu-ți aminte de credincioșia Lui, de bunătatea Lui și de faptul că El este turnul tău de scăpare și scutul care te apără de orice rău.

Dacă în această zi sînt lucruri care te fac să tremuri de teamă, amintește-ti că Dumnezeul pe care îl slujim este mare și atotputernic și nu va îngădui ca să ți se clatine pașii și nici să ți se întîmple nimic rău.

ADU-țI AMINTE DE DOMNUL, ȘI NU TE MAI TEME DE NIMIC!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.