07 Ianuarie

0
41

“Prin credinta Avraam, cand a fost chemat sa plece intr-un loc, pe care avea sa-l ia ca mostenire, a ascultat, si a plecat fara sa stie unde se duce”. Evrei 11 :8

Credinta lui Avraam, este una dintre cele mai mari manifestari ale credintei despre care vorbeste Sfanta Scriptura.  Urmarind exemplul lui Avraam, învatam cum sa ne încredem în Dumnezeu, chiar si în cele mai grele împrejurari ale vietii.

Biblia ne spune despre el, ca atunci cand a fost chemat de Dumnezeu sa plece spre un loc pe care avea sa-l ia ca mostenire, a ascultat, si a plecat fara sa stie unde se duce. Evrei 11:8

Pentru ca s-ar putea ca în aceste momente, Dumnezeu sa îti vorbeascasi sa te cheme sa împlinesti o lucrare mareata pentru Împaratia Lui, lasa-ma sa te întreb: “Esti gata sa mergi acolo unde Dumnezeu te trimite, pregatit sa parasesti tot ceea ce ai mai scump?

Pentru a împlini chemarea lui Dumnezeu pentru viata sa, Avraam a fost gata sa-si paraseasca familia, prietenii, si orasul natal.

Se poate ca Dumnezeu sa te cheme si pe tine spre un necunoscut. Întrebarea la care trebuie sa raspunzi este: Esti gata sa mergi ?

Cu siguranta ca a renunta la tot ce ai, pentru a-L urma pe Domnul în ascultare, poate fi un gand înfricosator. Dar daca credinta ta este neprefacuta, ca cea a lui Avraam, atunci pe orice drum vei merge, în cele din urma, acesta va fi o binecuvantare.

Astazi îti staîn fata aceasta alegere. Esti gata sa mergi acolo unde te trimite Dumnezeu indiferent de pretul pe care urmeaza sa-l platesti ?

DACA TE ÎNCREZI ÎN DUMNEZEU CU ÎNTREAGA TA VIATA, ATUNCI ORICE DRUM PE CARE EL TE CHEAMA, ÎN CELE DIN URMA VA FI O BINECUVANTARE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.