06 August

0
59

” Isus le-a zis :” veniti singuri la o parte, într-un loc pustiu siodihniti-va putin.” Caci erau multi care veneau sise duceau , si ein-aveau vreme nici sa manânce.  Au plecat darcu corabia, ca sa se ducaîntr-un loc pustiu, la o parte.” Marcu 6:31-32

Un drumet obosit, aînaintat cu greu pe drumul pe care mergea, numai ca saajunga la un popas unde sa se odihneasca. Când a ajuns sa se aseze pe obanca situata sub un pom falnic, de care atârna o tablita pe care era scriscu litere mari ” Loc de odihna”, un alt calator ce venea din directia opusa,  dupa ce l-a salutatla întrebat : “Ce faci drumetule ?” De ce esti asa deistovit ?”

Plin de naduf, acesta i-a raspuns: ” am mers toata ziua numai ca sa ajungla acest loc de odihna unde sa-mi pot trage rasuflarea !” “Dar de ce nute-ai oprit mai devereme ?” a continuat celallt drumet cu întrebarile.  Puteai sa faci un “loc de odihna ” din fiecare oaza pe unde ai trecut !” Prinside iuresul vietii si noitrudim din greu adesea, nazuid sa ajungemîn concediu, într-un loc unde sa ne odihnim. Sa nu asteptam însa pânaatunci. Pentru a nu ne pierde tonusul vietii, trebuie sa gasim un loc deliniste în fiecare zi, unde sa ne retragem pentru a ne încarca bateriile sia ne înviora spiritual.

Domnul Isus care a cunoscutimportanta acestor clipede odihna,  i-achemat deseori pe ucenici Sai sa lase slujirea publica, si sa se retragadeoparte pentru a se odihni. Pentru ucenici, ziua era uneori asa deîncarcata, încâtnici nu aveautimp sa manânce. De aceea Domnul Isus atrebuit sa-i sileasca uneori sa urce în corabie si sa mearga într-un locpustiu unde sa se odihneasca, fiind departe de multime si problemele vietii.

Nu crezi ca ar trebui sa pui în practica aceiasi porunca data de Domnul ?  Daca esti prins de lucrurile de fiecare zi, gaseste un loc de odihna pentrucasa-ti înoiesti puterile si sacapeti înviorare spirituala, înaintecasa cazi epuizat .

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa ma pot opridin problemele ce m-auantrenat pe drumul vietii, ca sa pot gasiodihna si împrospatare spiritualaînpartasia cu Tine. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.