05 August

2
46

“Dar cine are bogatiile lumii acesteia, si vede pe fratele sau în nevoie, siîsi închide inima fata de el, cum ramâne în el dragostea de Dumnezeu?  Copilasilor, sa nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta si cuadevarul.” I Ioan 3:17-18

În timp ce vorbea unui grup de credinciosi, evanghelistul si sociologul TonyCampolo i-a întrebat: “Este pacat sa ne cumparam un autoturism BMW,
nou-nout? Pentru ca raspunsul întârzia sa vina, acesta a continuat întrebând :”Daca Domnul Isus ar fi avut 40.000 de dolari; ce credeti ca ar fi facutcu ei? Si-ar fi cumparat un BMW, sau i-ar fi folosit pentru a-i hrani siadaposti pe saraci?

Acestea sunt întrebari la care nici n-am vrea sa ne gândim, nu mai ales sadam si raspuns; nu-i asa? Unii au trebuit sa plateasca scump pentru ca au îndraznit sa le ridice. Iaraltii au fost chiar persecutati.

Desi n-a dat un raspuns imediat, când a ajuns acasa, o doamna din multime,  n-a putut sa doarma. De aceea în dimineata urmatoare a scris imediat un cecpentru misiunea lui Tony Campolo, ce continea aceeasi suma pe care ea ocheltuise pentru a-si cumpara rochii.

Cu suma donata s-au construit trei case pentru saracii din Malaezia.

Concentrati asupra a ceea ce ne dorim, de multe ori uitam ceea ce DomnulIsus ne-a încredintat sa facem. E usor sa fim concentrati doar la slujba pecare o împlinim, la familia pe care o avem sau la propriile nevoi. Dar siastazi sunt flamânzi care trebuie sa fie hraniti, saraci care trebuie sa fieîmbracati, si oameni ai strazii care n-au unde sa doarma.

Pentru împlinirea acestor nevoi, Domnul îti spune si tie: Petru, Ioan ,  Marie, George ..,”îmbraca mieluseii Mei; hraneste oitele Mele siadaposteste Oile Mele!”

Esti gata în aceasta zi sa împlinesti aceasta porunca?

Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca îmi porti de grija de toate nevoile mele,  ajuta-ma sa arat aceeasi dragoste slujindu-i pe cei aflati în nevoie. Amin.

2 COMENTARII

  1. foarte fain mesajul pe ziua de azi. Am ramas cu gura cascata cand citeam ce s-a construit cu echivalentul banilor cheltuiti pe haine.Domnul sa o binecuvanteze pe femeia aceea care a donat bani pentru misiune, si sa ne ajute pe toti sa facem la fel.

  2. Doamne ai mila de cei bogati, de cei avari, de cei, lacomi, de cei invidiosi, si de mine ai mila Doamne, caci in afara de bogatie, ma numar si eu printre cei amintiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.