„Acesta este Fiul Meu prea iubit, în care Îmi găsesc plăcerea” (Matei 3:17)

Când Domnul Isus a fost botezat; „cerurile s-au deschis … Și din ceruri s-a auzit un glas, care zicea: „Acesta este Fiul Meu prea iubit, în care îmi găsesc plăcerea” (y. 16-17).

In acea zi în care Domnul Isus a intrat în râul Iordan, El a pășit în plinătatea planului lui Dumnezeu pentru viața Sa. Apele acelea erau pline de păcatele omenirii, loan a botezat mulțimi de convertiți acolo. Păcatele lor au fost iertate și spălate într-un mod real, curgând în marea iertării lui Dumnezeu, la fel cum apele râului Iordan curg în Marea Moartă.

Poate ești îngrozit de ideea că Domnul Isus s-a făcut păcat pentru tine. Dar El a făcut-o pentru  a împlini planul lui Dumnezeu – răscumpărarea ta. Domnul Isus s-a aflat exact în locul în care dorea Dumnezeu să fie, făcând exact ceea ce a dorit Dumnezeu să facă. De aceea Tatăl Său a anunțat: „Acesta este Fiul Meu prea iubit, în care Îmi găsesc plăcerea”.

Putem primi o învățătură din acest pasaj. Uneori, voia lui Dumnezeu este să treci prin împrejurări neplăcute și prin ape tulburi. Dar când asculți de Dumnezeu și faci ce spune El, nu va trebui să vorbești sau să te lupți singur. Dumnezeu va porunci îngerilor să fie la dispoziția ta, să te onoreze, să te asculte si chiar să te binecuvânteze.

Nu va trebui să te zbați pentru a găsi răspunsurile potrivite sau să te întrebi dacă va ieși ceva bun pentru tine. Dumnezeu te va înzestra cu abilitatea și resursele de care ai nevoie pentru că te afli în locul în care dorește El să fii, făcând ceea ce dorește El să faci.

Așadar, cuvântul pentru tine astăzi este: „pășește in apă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.