05 Noiembrie – Adevăratul ghid

0
35

“Dar Isus le-a zis: «Vedeți voi toate aceste lucruri? Adevărat vă spun că nu va rămâne aici piatră pe piatră, care să nu fie dărâmată.»” Matei 24.2-

Într-o biserică cu multe opere de artă am văzut un domn bătrân, care citea cufundat într-o carte. Încântătorul cor, care tocmai cânta despre gloria lui Dumnezeu, nu l-a abătut de la citirea sa. Am prins curaj și l-am întrebat:

““ Scuzați-mă, citiți Biblia?
““ Nu, citesc un ghid al operelor de artă.

Descrierea acelei clădiri impozante cu arta și arhitectura sa i-a atras atenția acelui bărbat. Ce trist! Cazul acesta nu este singur. Mulți oameni sunt impresionați de lucruri secundare și trec nepăsători pe lângă ceea ce este lucrul principal, pe lângă ceea ce a făcut Dumnezeu la cruce. Acolo, Dumnezeu L-a dat pentru o lume pierdută pe unicul Său Fiu preaiubit ca Mântuitor al păcătoșilor. Toate lucrările omenești pier, dar Numele și lucrarea Mântuitorului rămân pentru veșnicie. Numai credința adevărată în Mântuitorul și lucrarea Sa de mântuire săvârșită pe cruce ne scapă de condamnarea veșnică și ne dăruiește o comoară nepieritoare, veșnică. Descrierea acestei comori nu o găsim într-un ghid despre artă, ci doar în Biblie. Ea este adevăratul ghid. Să o folosim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.