04 Noiembrie – Trupuri de slavă

0
45

-“Când am coborât în casa olarului, iată că el lucra pe roată. Vasul pe care-l făcea n-a izbutit”¦ Atunci el a făcut un alt vas, cum i-a plăcut lui să-l facă.” Ieremia 18.3-4-

Cât de adevărat și exact este acest argument divin despre viața omului! Dumnezeu a făcut pe om din țărâna pământului. Oamenii caută să fugă de adevărul acesta spunând că totul s-a dezvoltat din nimic prin legi naturale. Dar Cuvântul lui Dumnezeu contrazice afirmațiile oamenilor. Și apoi de ce ne este frică să acceptăm că am fost creați de Creatorul?
Dumnezeu a creat pe om cu scopul ca el să-i fie ascultător, să-i slujească și să-L onoreze. Dar păcatul a ruinat acest “vas”.

Omul nu mai este cum l-a creat Dumnezeu, nici din punct de vedere spiritual și nici corporal. Urmările ascultării de satan, marele mincinos, sunt catastrofale: omul a devenit supus morții. Dar Dumnezeu nu dorește ca omul să rămână veșnic în această stare decăzută. De aceea S-a îngrijit de un mijloc de salvare, ca astfel omul să revină la starea de glorificator al lui Dumnezeu. Unul din rezultatele mântuirii va fi învierea corporală a ce-lor adormiți în Domnul. El va face prin puterea Sa din trupuri slabe cuprinse de fiorul morții, trupuri de glorie. Cât de mulțumitori ar trebui să-i fim lui Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.