06 Noiembrie – ÎNTĂRESTE-TI CREDINțA

0
42

– “Scoate-mă Ia loc larg, când sunt la strâmtoare!” (Psalmul 4:1)-

Când Dumnezeu vrea să te facă o persoană mai mare, El o face prin “strâmtoare”. Modalitatea prin care poți avea mușchi mai puternici este prin ridicarea de greutăți. Dar când un mușchi este solicitat prea mult, te gemi. Dar dacă continui, acel mușchi devine mai puternic, iar lucrul pentru care te văietai săptămâna trecută te face să zâmbești săptămâna aceasta. Cine a spus că viața de creștin trebuie să fie ușoară? Nu Dumnezeu. Cuvântul Lui o compară cu un câmp de luptă, nu cu un pat de trandafiri. “Sufere “¦ ca un bun ostaș” (2 Timotei 2:3).

Principala țintă a lui Satana este credința ta! Domnul Isus i-a spus lui Petru: “Satana v-a cerut să vă cearnă ca grâul. Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca să nu se piardă credința ta” (Luca 22:31-32).

Cum se separă grâul de neghină, așa dorește Satana să te separe de credința ta. Petru nu numai că a rezistat acestui atac, ci a crescut în urma lui și a scris: “Prea iubiților, nu vă mirați de încercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca să vă încerce, ca de ceva ciudat, care a dat peste voi” (1 Petru 4:12).

Pentru că avem tendința de a fi șocați când încercările ne ies în cale, Petru vorbește de atitudinea noastră față de un atac. El dorește să ne spună cum să gândim când suntem atacați, să înțelegem oportunitatea luptei pe care o ducem. Poate Satana îți atacă sănătatea, dar el urmărește de fapt credința ta, Poate îți atacă finanțele, dar el urmărește credința ta. Dacă el îți poate distruge încrederea în Dumnezeu și în Cuvântul Său, el câștigă, iar tu pierzi. Deci cuvântul pentru tine astăzi este: “întărește-ți credința”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.