05 Aprilie

0
43

” Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” Ioan 3:16

Desi era membrul al unei biserici, în viata de fiecare zi, Bob, era departe de ceea ce Domnul Isus astepta sa fie. El nu-i putea suporta pe colegii sai de munca. Se certa cu ei în fiecare zi si lefacea reprosuripentru cele mai mici greseli!

Aceasta stare de tensiune continua, i-a cauzat lui Bob aparitia si cresterea foarte rapida, a unei tumori craniene.

Diagnosticat cu aceasta afectiune severa, el a fost internat în spital si pregatit pentru operatie. În tot acest timp Bob, era însa foarte speriat de operatia care îi putea cauza moartea.

Înainte însa de a intra în sala de operatie, în camera unde era internat a sunat telefonul. La celalat capat al firului era pastorul sau John Ripley. Dupa cîteva momente de conversatie, pastorul l-a întrebat: ” Bob esti gata pentru operatie?”

Crezând ca aceasta întrebare este asa numai de complezenta, Bob a dat un raspuns ezitant: ” Doctorii sunt gata”!

Pastorul n-a fost însa multumit de raspunsul primit, de aceea l-a întrebat mult mai direct: ” Dar tu Bob; esti gata”?

Pentru ca nu stia ce sa raspunda, Bob l-a întrebat pe pastorul sau le ce se refera atunci cînd i-a pus aceasta întrebare? Sa fii gata, înseamna a fi pregatit sa-L întîlnesti pe Dumnezeu, în cazul în care aceasta operatie ar însemna sfîrsitul vietii tale!

Fiindca raspunsul întârzia, pastorul care a înteles ca Bob are nevoie de ajutor, i-a cerut acestuia sa deschida Biblia la Ioan 3:16, si sa înlocuiasca în acest verset cuvintele ” lumea” si “oricine” cu numele sau.

Asa ca Bob a citit cu voce tare: ” Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu pe Bob, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca Bob crezând în El, sa nu piara ci sa aiba viata vesnica!”

Cînd Bob a terminat de citit acest verset, a izbucnit în plâns si marturisindu-si pacatele a fost eliberat de ura care îl stapânea si viata i-a fost schimbata.

Dupa aceea, a mers în sala de operatie fara sa-i mai fie frica .Cu ajutorul lui Dumnezeu a trecut prin operatie fara sa aiba urmari, iar atunci cînd s-a facut bine, s-a întors acasa vindecat si mântuit.

Prin aceasta încercare Bob, a ajuns nu numai sa-L cunoasca pe Dumnezeu, dar a si învatat sa-si iubeasca colegii cu aceeasi masura de dragoste cu care si el a fost iubit.

Rugaciune: Dumnezeul Dragostei,  îti multumesc ca printre cei fata de care Ti-ai aratat dragostea Ta, poate fi trecut si numele meu. Fiindca ma iubesti atît de mult, ajuta-ma sa ma încred în Tine în orice vreme si sa arat dragostea Ta, tuturor celor care ma înconjoara. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.