„Mi-am plecat voia la cuvintele gurii Lui”
(Iov 23:12)

Timpul tău de părtășie cu Dumnezeu este mult mai mult decât o idee bună, el este vital pentru supraviețuirea ta spirituală. El este de asemenea esențial pentru creșterea și maturitatea ta spirituală. Poate spui: „Dar merg la biserică în fiecare săptămână”. Îți poți imagina ce s-ar întâmpla dacă ai mânca numai o dată pe săptămână?

Patriarhul Iov a spus: „Mi-am plecat voia la cuvintele gurii Lui”. Petru a descris Scripturile ca fiind lapte hrănitor (1Petru 2:2), iar autorul cărții Evrei a numit Cuvântul lui Dumnezeu ca fiind hrană tare (Evrei 5:14).

Timpul tău de părtășie este totodată „o baie spirituală”. Domnul a spus: voi sunteți curați, din pricina cuvântului pe care vi l-am spus” (Ioan 15:3). Faci duș în fiecare zi pentru a fi curat și pentru a evita mirosurile neplăcute ale trupului. Nu este plăcut să stai în preajma cuiva care miroase urât.

Spunându-i lucrul acesta te expui riscului de a-l ofensa Dar dacă îi iubești, o vei face. Domnul Isus i-a spus lui Petru: „Isus S-a întors și i-a zis lui Petru: „Înapoia mea, Satano: tu ești o piatră de poticnire pentru Mine! Căci gândurile tale nu sunt gândurile lui Dumnezeu, ci gânduri ale oamenilor: (Matei 16:23).

Deci, dacă nu-ți aperi timpul de părtășie cu Dumnezeu:

1) Vei fi deconectat de la sursa ta de putere, de călăuzire și de înțelepciune.

2) Va fi limitată slujirea ta:

3) Vei fi lipsit de consistență în viața ta de creștin.

Poate spui: „Dar nu am timp!” Ai aceleași 168 de ore pe săptămâna la fel ca toți ceilalți! Modul în care îți petreci timpul este determinat de ceea ce crezi că este mai important Așadar, dacă ești de părere că părtășia ta cu Dumnezeu este importantă, începe să-ți faci timp pentru ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.