04 Noiembrie

1
49

“Ferice de cine ara ajutor pe Dumnezeul lui Iacov, ferice de cine-sipune nadejdea în Domnul, Dumnezeul sau! Psalmul 146:5

În timpul celui de-al doilea razboi mondial, un spital dintr-un micutoras, a fost amenintat cu un atac aviatic. În acele momente, oficialiispitalului au considerat situatia deosebit de amenintatoare si au hotarâtevacuarea tuturor bolnavilor.

Pentru ca în adaposturile din cladirile alaturate unde au fost multipacienti adapostiti, nu mai erau locuri, oficialii spitalului au decis caunii dintre acestia sa fie mutati în casa mortuara.

O femeie care în momentul în care a sunat alarma era chiar în sala deoperatie, a fost transportata în acel loc, înainte ca sa se fi trezit dinanestezie. Pentru ca ea n-a stiut nimic din ceea ce se întâmpla, când s-atrezit a constatat ca este într-un loc în care nu era înca pregatita saajunga.

Dupa ce au trecut însa acele momente de groaza, acea bolnava s-a linistit ,  pentru ca a vazut în jurul ei alti bolnavi în viata.

Nu-i asa ca deseori în viata, si noi ajungem în locuri în care nu suntempregatiti sa fim? Daca stim însa ca Hristos traieste, nu trebuie sa ne mai temem de nici osituatie,pentru ca împreuna cu El, exista nadejde în orice circumstanta.

Chiar si atuni când vom trece prin valea umbrei mortii, nu trebuie sa nemai temem de nimic, pentru ca Domnul este cu noi.

Daca Hristos a înviat si a biruit moartea, atunci putem fi plini de curaj siîncrezatori în victorie, deoarece indiferent de ceea ce ni se întâmpla,  împreuna cu Hristos avem viata vesnica..

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa nu ma mai tem de nimic. Amin.

1 COMENTARIU

  1. Cineva spunea:”te afli unde vrei sa te gasesti” Cine e acel om care nu vrea sa se gaseasca intrun loc al linistei depline unde toate sunt sublime? Care inima nu doreste sa gaseasca satisfactie in tot ce traieste? Cel mai fericit om este acela care isi gaseste locul la pieptul LUI,asa cum la gasit”ucenicul iubit”; acolo e locul meu si il recomand oricui;si ce veti gasi? ce am gasit si eu:dragoste cum alta nu e,asa ca mergeti cat mai repede acolo si veti trai ce niciodata nu veti gasi in alt loc.Langa Dumnezeu e locul tau si al meu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.