03 Septembrie

1
36

Si noi, dar, fiindca sîntem înconjurati cu un nor asa de mare de martori, sa dam la o parte orice piedica, si pacatul care ne înfasoara asa de lesne, si sa alergam cu staruinta în alergarea care ne sta înainte”. Evrei 12:1

Daca te-ai înscris în cursa vietii, trebuie sa alergi în asa fel încât sa si cîstigi. Pentru aceasta, trebuie sa fii dedicat si disciplinat. Aceasta înseamna sa cauti si sa împlinesti mai întâi lucrarea pentru care Dumnezeu te-a creat, sa stii încotro mergi si unde trebuie sa ajungi, împlinind cu credinciosie toate lucrarile pe care Dumnezeu ti le pune înainte.

Apoi, trebuie sa biruiesti orice lucru care te-ar distrage si te-ar împiedica sa ajungi la tinta, si sa îndepartezi orice pacat din viata ta care ti-ar putea fi o povara,  anticipând gloria sfîrsitului.

În orice moment al cursei, trebuie sa fii deplin încredintat ca la sfîrsit nu vei ajunge pe un drum înfundat, ci vei trece linia de sosire spre Împaratia lui Dumnezeu. Atunci când veipastra toate aceste reguli, si vei conta pe ajutorul lui Dumnezeu, vei fi învingator în tot ceea ce vei face.

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma în aceasta zi sa-mi atintesc privirile spre Tine, pentru ca sa pot învinge provocarile vietii, si sa fac un pas înainte spre spre gloria finala. Amin

1 COMENTARIU

  1. Noi trebuie sa atintim privirile numai lui Dumnezeu si nu conteaza daca cineva rade de tine tu trebuie sa fii tare si sa nu te lasi pe mana oamenilor.Asta e parerea mea.Sper sa va placa comentariul meu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.