03 Octombrie

1
40

“Cel fara prihana înverzeste ca finicul, si creste ca cedrul din Liban. Cei saditi în Casa Domnului, înverzesc în curtile Dumnezeuleui nostru. Ei aduc roade si la batranete, sunt plini de suc si verzi…” Ps.92:12-14

Bunicul marelui predicator William Boggs, a avut un mare rol în viata acestuia. Pentru ca de aproape douazeci de ani îsi pierduse vederea , cel mai mare regret al bunicului, era faptul ca nu putea sa-si vada nepotul.

Simtindu-si sfarsitul tot mai aproape, acesta a început să se roage cu si mai mare staruinta ca Dumnezeu sa-i dea vedere, doar atat cat sa-si poata vedea nepotul macar o singura data si apoi poate sa moara. Doctorii i-au spus însa ca acest lucru este imposibil, deoarece ochii lui erau puternic afectati de boala.

Într-o zi însacand se juca cu nepotelul sau în curte, bunicul a început sa sara de bucurie si sa-i anunte pe toti ca poate sa vada! Cand întreaga familie a alergat sa se convinga de cele întamplate, tatal lor s-a oprit din acel entuziasm, de parca vederea i-a fost luata.

În acele momente cand toti cei din familie îl urmareau, cu un respect si cu-o demnitate pe care n-o dovedise niciodata pana atunci, batranul a luat copilul în brate si ridicandu-l deasupra capului, a spusîn auzul tuturor :” predicator!”

Acele clipe autamas un momentde neuitat pentru toticei din familie, pentru canu-si puteau explica daca tatal lor a vazut cu adevarat, sau a avut o vedenie.

Cand însa William a ajunsun predicator vestit, fiecare dintre ei a înteles ca desi batranul n-a putut sa vada chipul nepotului, Dumnezeu îi descoperise viitorul acestuia.

OridecateoriWilliam era întrebat despre chemarea lui în slujire, el spunea întotdeauna: ” acea viziune pe care a avut-o bunicul, a fost de fapt o voce divina, care i-a aratat planul pe care Dumnezeuîl avea cu mine!”

Sunt momente cand Dumnezeu intervine si-n viata noastraprin lucrari si marturii concrete. Esti gata sa asculti si sa împlinesti tot ceea ce El îti spune ?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa înteleg ceea ce-mi vorbestisi sa împlineasc tot planul Tau pentru mine, pentru ca sa pot umbla în voia Ta. Amin

1 COMENTARIU

  1. Planul Lui Dumnezeu este dus la indeplinire prin semne si minuni,”Astazi daca auziti glasul LUI,nu va impietriti inimile!”Evrei4:7si DUMNEZEU LE VORBESTE TUTUROR COPIILOR LUI,dar multi sunt surzi si orbi,rugati-va sa auziti si sa vedeti tot cea ce Dumnezeu are sa va spuna,si sa vedeti.Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.