02 Octombrie

2
36

” Sufletul meu înseteaza dupa Dumnezeu, dupa Dumnezeul cel viu; cand ma voi duce si ma voi arata înaintea lui Dumnezeu? Cu lacrimi ma hranesc zi si noapte cand mi se zice fara încetare:”unde este Dumnezeul tau?” Ps.42:2-3

O femeie a cumparat un poster pe care erau scrise cuvintele ” Rugaciunea schimba lucrurile!” Bucuroasa de acest adevar, ea a atarnat posterul într-un loc vizibil în sufragerie, dorind ca acesta sa fie motto-ul casei. Dupa cateva zile a observat însa ca posterul nu mai era în locul unde a fost asezat. Surprinsa de aceasta disparitie, femeia l-a întrebat pe sotul ei daca stie ceva despre cele întamplate.

Eu l-am luat; a raspuns sotul! Atunci si mai nedumerita, sotia l-a întrebat: de ce ai facut asta? Tu nu crezi ca rugaciunea poate săschimbe lucrurile ? Ba da, i-a raspuns sotul. Fiindca sunt sigur de acest lucru, l-am mutat, pentru ca mie nu-mi plac schimbarile!

Unii oameni s-au obisnuit asa de mult cu modul lor de viata, încat nu mai vor nici o schimbare. Acestia se opun, chiar si atunci când schimbarile sunt în interesul lor. Cauza acestei atitudini se afla însa în egoismul si comoditatea inimii lor.

Esti multumit cu ceea ce ti se întampla ? Ce lucruri crezi ca ar trebui sa se schimbe în viata ta ? Daca doresti cu adevarat o schimbare, ar fi bine sa începi sa te rogi chiar dinaceasta zi, si viata ta nu va mai fi la fel.

Rugaciune: Doamne Isuse; arata-mi lucrurile pe care trebuie sa le schimb si daruieste-mi putere si curaj pentru a le înfaptui. Amin.

2 COMENTARII

  1. Rugaciunea produce schimbare in bine si nu in rau pentru oricine se roaga in Duh si adevar,daca ne rugam deci sa credem ca cea ce spunem se v-a implini si Dumnezeu este unul neschimbat El este acelasi ieri ,azi si in veci,doar lucrurile vor fi schimbate prin voia Lui,nimic nu se infaptuieste fara Dumnezeu,si toate vor fi noi daca si noi vom fi nascuti din nou,ce folos sa iti inoiesti lucrurile si tu esti acelasi om firesc,de aceea sa luptam pentru o viata plina de Hristos,si sa devenim duhovnicesti,si atunci vom putea spune Doamne cat de mare esti,si cat ne iubesti .

  2. Rugaciunea pentru schimbare este motivata de cunoasterea unei vieti mai bune la care sa tanjeasca si sufletul omului.
    Schimbarea nu inseamna lipsa de comfort, ci confort sporit si zona de siguranta majora, date de dragostea neconditionata a lui Dumnezeu.
    Daca sti lucru acesta, posibil sa ajungi sa te rogi pentru schimbarea vietii tale. 🙂 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.