„Cel ce v-a chemat este credincios, și va face lucrul acesta”

(1 Tesaloniceni 5:24)

Ai impresia că Dumnezeu te călăuzește să faci un anumit lucru sau să o iei într-o oarecare direcție, iar ție îți este teamă pentru că ai o grămadă de întrebări fără răspuns?

Atunci citește următoarele: „Prin credință Avraam, când a fost chemat să plece într-un loc pe care avea sa-l ia ca moștenire, a ascultat, și a plecat fără să știe unde se duce” (Evrei 11:8). Asta trebuie să faci și tu! Nu numai că nu vei avea răspunsuri la toate întrebările, dar nici nu vei putea explica totdeauna ce provoci în aceia pe care îi iubești.

Cuvântul lui Dumnezeu spune: „Cel ce v-a chemat este credincios, și va face lucrul acesta”. Ai putea deci să spui: „Nu știu toate amănuntele și nici cum se vor rezolva lucrurile, dar știu că Dumnezeu a promis că va fi credincios și asta este tot ce-mi trebuie”. Cu alte cuvinte, îți zidești credința pe credincioșia lui Dumnezeu.

Mai bine de așa nu se poate! „Binecuvântat să fie Domnul, care a dat odihnă poporului Său Israel, după toate făgăduințele Lui” (1 Împărați 8:56).

Chiar dacă te împiedici pe drumul tău, Biblia spune: „Dacă suntem necredincioși, totuși El rămâne credincios” (2 Timotei 2:13). Vei avea atacuri din partea celui rău? Da! „Credincios este Domnul: El vă va întări și vă va păzi de cel rău” (2 Tesaloniceni 3:3). Știind lucrul acesta, atitudinea ta ar trebui să fie aceea de a ține „fără șovăire la mărturisirea nădejdii noastre, căci credincios este Cel ce a făcut făgăduința” (Evrei 10:23).

Astăzi, încrede-te în credincioșia lui Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.