03 Decembrie

2
46

‘ Luati seama, vegheati si rugati-va; caci nu stiti când va veni vremea aceea.’ Marcu 13:33

Cu câtiva ani de zile în urma, cotidianul “London Times”, a publicat pe prima pagina istoria vietii unui englez numit Arthur Arch.

În momentul în care si-a sarbatort cea de-a 95-a aniversare, în timp ce era înconjurat de rude si prieteni, cei prezenti i-au cerut lui Arthur, sa explice de ce timp de 80 de ani a ajuns intotdeauna cu 20 de minute mai târziu la orice întâlnire la care a trebuit sa participe.

În 1922, a explicat el, desi nu stiu de ce, Guvernul englez din acea vreme, a hotarât modificarea înregistrarii timpului cu 20 de minute. Contrariat de aceasta decizie, n-am vrut sa-mi modific ceasul, pentru ca nimeni nu are dreptul sa-mi ia 20 de minute din viata!’

Potrivit timpului masurat de sistemul sau, Arthur a ajuns intotdeuna la ora exacta. Numai ca potrivit timpului oficial dupa care toti ceilalti îsi conduceau viata, el era întotdeuna întârzâiat!

Versetele biblice de astazi, ne atentioneaza sa fim gata în orice vreme, fiindca Domnul Isus va veni dupa timpul Sau. De aceea pentru a nu ne trezi ajunsi prea târziu, trebuie sa ne potrivim ceasul vietii dupa orarul divin si sa fim gata în orice vreme.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca timpul trece asa de repede, iar viata mea este doar ca un fir de iarba, sau cât un lat de mâna, ajuta-ma sa-mi numar bine zilele, folosind doar calendarul Tau. Amin.

2 COMENTARII

  1. Spunea cineva:”Te-ai gandit ca Dumnezeu ti-a asigurat TOATE resursele necesare pentru a-i sluji numai Lui?”e sigur ca si timpul se incadreaza in aceasta categorie…Frumoasa meditatie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.