03 August

0
46

” Sa salte de bucurie credinciosii Lui, îmbracati în slava, sa scoata strigate de bucurie în asternutul lor!” Psalmul 149:5

Cred ca ati întalnit oameni care au fost gata sa va spuna ca au avut deja o zi a întalnirii cu Hristos, ca au experimentat harul lui Dumnezeu si ca au fost spalati în sangele jertfei lui Hristos. Cu toate acestea, atunci cand le urmaresti viata, descoperi ca în inima lor mai este manie, amaraciune invidie si le lipsete, bucuria, dragostea si compasiunea pentru ceilalti.

Nu ni se cade sa-i judecam, dar ce pot spune despre acesti oameni, este ca au avut doar o experienta emotionala, pe care au numit-o întalnirea cu Hristos, fara sa-L fi primit cu adevarat în viata lor.

Putem afirma aceasta, deoarece acolo unde este prezent Hristos, este lumina, pace, dragoste si-o bucurie deplina.

Într-o scena a unui desen animat, Lucy a certat-o pe Charlie Brown, acuzand-o ca din cauza ei echipa lor de baschet a pierdut meciul. “Te-ai blocat si nu stiai ce sa mai faci”; i-a strigat aceasta. “Nu te-ai ridicat deloc mainile pentru aparare si ai ramas întepenita acolo sub cos, de aceea am pierdut cel mai important meci al sezonului”!

Ai ramas asa; gandindu-te la noul tau prieten; nu-i asa?

Dupa ce i-a ascultat toate acuzatiile, în timp ce se departa de teren, Charlie Brown a murmurat asa doar cat sa se poata auzi pe ea însasi: ” credeam ca a fi îndragostita, înseamna a prinde de fapt aripi si-a fi cu adevarat fericita!”

Pentru ca dragostea si fericirea merg mereu împreuna, si cel îndragostit este fericit si plin de bucurie, aceeasi experienta ar trebui sa o traiasca si toti cei ce-l urmeaza pe Hristos fiind îndragostiti de Dumnezeu.

Rugaciune: Doamne Isuse; traieste si-n inima mea, pentru ca toti cei ce ma urmaresc, sa cunoasca ca sunt un urmas al Tau, vazandu-mi inima plina de bucurie. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.