02 August

0
49

” Drept raspuns, El i-a zis:”Eu nu sunt trimis decat la oile pierdute ale casei lui Israel.” Dar ea a venit si i s-a închinat, zicand:”Doamne ajuta-mi!”

Scriitorul Anthonz De Mello, a povestit o întamplare traita de un grup de excursionisti, care au închiriat o barca de agrement de pe o plaja de pe coastele Braziliei.

Fara sa-si dea seama, acestia au fost prinsi de curentii marini si au fost atrasi în larg. Pentru ca nu mai stiau unde este malul au ratacit pe ocean cateva zile.

În tot acest timp, ei n-au avut nici o sursa de apa. Din aceasta cauza, dupa cateva zile, au ajuns aproape deshidratati. Desi în jurul lor era numai apa, acestia stiau ca apa oceanului este sarata si daca ar fi încercat sa bea, li s-ar fi facut o si mai mare sete.

Cand au fost descoperiti de un echipaj al unei barci de salvare, acestia au cerut imediat sa li se dea apa. Dar de ce n-ati luat apa din ocean; le-a raspuns salvatorii? Locul unde ati ajuns este gura de varsare a unui fluviu, si apa este dulce si buna de baut!

Ce situatie ridicola! Un grup de excursionisti erau aproape sa moara de sete, într-un loc unde apa potabila era din abundenta.

În aceeasi situatie a spus De Mello, sunt si multi oameni astazi. Sunt înfometati spiritual si însetati dupa adevar, într-o vreme cand Adevarul este peste tot!

Tot ceea ce trebuie sa facem pentru acesti oameni, este doar sa le aratam bogatia sursei pe care o au la îndemana în Cuvantul lui Dumnezeu.

Daca traiesti aceeasi experienta, si esti însetat si înfometat spiritual, încearca în aceasta zi sa pasesti afara din carapacea în care te-ai baricadat si deschide-ti inima prin credinta ca sa poti primi Adevarul ce-ti poate potoli setea sufletului.

Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca ma înconjori cu Adevarul si binecuvantarile tale în fiecare zi, deschde-mi ochii ca sa le pot vedea si inima ca sa le pot primi prin credinta. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.