03 Aprilie

0
49

“Caci daca atunci cînd eram vrajmasi, am fost împacati cu Dumnezeu, prin moartea Fiului Sau, cu mult mai mult acum când suntem împacati cu El, vom fi mântuiti prin viata Lui.” Romani 5:10

Nu este totdeauna usor sa recunoastem pacatul, atunci când am gresit.  Aceasta atitudine poate fi usor exemplificata cu ceea ce se întâmpla adesea cu conducatorii auto, pentru ca acestia recunosc foarte greu atunci când s-au ratacit!

O delegatie de la o primarie, a plecat cu masina la o conferinta foarte importanta. Cel ce conducea, era chiar primarul. Când acestia au ajuns în orasul unde trebuia sa se desfasoare conferinta, nestiind strazile,  s-au ratacit.

Cu toate ca pâna la începerea conferintei, mai era doar foarte putin timp, primarul a refuzat sa opreasca masina si sa ceara informatii.

El n-a luat în seama nici sfaturile si îndrumarile celorlalte persoane aflate în masina. Pentru ca primarul considera ca nu se poate cobori pîna acolo încât sa primeasca instructiuni de la necunoscuti, sau de la subalterni, sustinea mereu si mereu, ca sunt pe drumul cel bun.

Având aceasta convingere, el a continuat sa conduca fara oprire, virând la dreapta si la stânga, pe orice strada pe care o întâlnea, pâna când s-a terminat chiar si programul conferintei la care trebuiau sa participe.

Cât de simplu ar fi fost pentru acest primar sa fi recunoscut ca s-a ratacit si sa fi oprit masina pentru a cere informatii. Procedând asa ar fi ajuns foarte repede la destinatia pe care o cautau.

Asemenea acestui primar, sunt si multi oamnei care nu pot recunoaste ca sunt pierduti. Acestia ratacesc prin viata irosind timpul si energia, calatorind spre nicaieri. Ei ar ajunge pe drumul cel bun, numai daca ar fi gata sa admita ca s-au ratacit, se opresc din agonia calatoriei în care sunt antrenati si iau în considerare informatiile ce i-ar îndreapta spre calea cea buna .

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; si eu sunt un ratacitor pe drumurile vietii. Am facut atâtea greseli si nu mai stiu care este calea cea buna. Ajuta-ma sa ma opresc si sa iau aminte la cei ce ma îndruma pentru a ajunge în prezenta Ta. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.