02 Aprilie

0
40

” În El avem rascumpararea, prin sângle Lui iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Sau, pe care L-a raspândit din belsug peste noi, prin orice fel de întelepciune si de pricepere.”Efeseni 1:7-8

Vi s-a întâmplat vreodata sa va patati cele mai bune haine? Aceasta nu-i o noutate, ci i se poate întâmpla oricui, când din greseala sau din neatentie,  ne murdarim cu ketchup, cafea, ciocolata calda, sau mustar.

Toti cei care ne-am patat hainele în acest fel, stim ca este foarte greu ca aceste pete sa fie îndepartate, iar hainele sa arate la fel ca mai înainte. Pentru ca aceste pete sa fie scoase, trebuie adesea sa folosim o solutie speciala .

Daca pentru curatarea petelor de pe haine avem nevoie de o solutie puternica, atunci ce solutie ar trebui sa folosim pentru îndepartarea petelor de pe sufletul nostru?

Atunci cînd inima ne este întinata de pacat, ca sa poata fi curatita, este nevoie de o solutie si mai puternica. Aceasta solutie n-o putem prepara singuri si nici nu ne-o poate da niciunul dintre oameni. Ne este însa oferita gratis, de catre Dumnezeu.

De fapt, scopul venirii Domnului Isus în aceasta lume, a fost acela de a ne pregati o solutie pentru iertarea pacatului nostru si al întregii lumi.

Cunoscând aceasta cale de curatire, apostolul Ioan scrie: ” daca umblam în lumina, dupa cum El însusi este în lumina, avem partasie unii cu altii; si sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curateste de orice pacat”.

Daca inima îti mai este patata de pacat si cauti o solutie pentru curatire, nu uita ca numai sângele jertfei lui Hristos are puterea sa îndeparteze aceste pete.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca puterea sângelui Fiului Tau, îmi poate curati si haina sufletului meu. Îmbraca-ma în aceasta haina a neprihanirii si ajuta-ma sa n-o mai patez niciodata. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.