01 Octombrie

2
42

” Stim ca Filul lui Dumnezeu a venit, si ne-a dat priceperea sa cunoastem pe Cel ce este Adevarat. Si noi sîntem în Cel ce este Adevarat adica în Isus Hristos, Filu Lui. El ese Dumnezeul Adevarat si viata vesnica ” I Ioan 5: 20

În anul 1944, în timpul invaziei din Normandia, soferii geepurilor militare ale trupelor aliate au fost ajutati sa conduca pe timp de noapte de licuricii care traiau pe marginea drumurilor. Micile lumini emise de aceste creaturi care au fost înzestrate astfel de Dumnezeu ca sa atraga prada, aratau soferilor unde este marginea drumului. Aceste micute lumini au ajutat ca invazia sa aiba succes. Ce credeti: a fost norocul; s-au a fost mana lui Dumnezeu care lucra pentru a-l învinge pe Hitler ?

Cred ca suntem deacord că evenimentele vietii sunt impredictibile. Cei ce cred ca pot aranja toate lucrurile se autoanseala. Ce crezi ca s-ar alege de afacerea ta daca bursa de valor s-ar prabusi maine dimineata ? Nu se poate asa ceva îmi vei raspunde. Amintesteti însa ce s-a întamplat cu ” World Trade Center” din New York pe 11 septembrie! Cine stie ce poate aduce ziua de maine ?

Desi viata are surprizele ei, nu trebuie sa uitam niciodata că Dumnezeu este în control.

De aceia, evenimentele imprevizibile pot fi trecute mai usor, doar atunci cand pastram o stransa partasie cu Dumnezeu si umblam în voia Lui !

Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa merg totdeuna alaturi de Tine; si cand nu o fac, întoarce-mape caile Tale. Amin


2 COMENTARII

  1. Asa este Dumnezeu este in controlul oricarui lucru si aunci cand avem o partasie cat de mica cu Dumnezeu ne vom da seama ca si in cele mai marunte si nevaloroase momente din viata ta este Dumnezeu.Daca mana lui este la lucru in momente mici si ti se pare minunat ( ceea ce si este nimeni nu lucreaza cum lucreaza Dumnnezeu )in lucruri de mare importanta pt tine nu ar trebui sa ii multumesti si sa ii fii supus?

  2. Trebuie sa credem ca toate faptele ,si lucrurile bune sunt de la Dumnezeu,nimic nu se face fara voia Lui,si un razboi incepe si se termina cu Dumnezeu,El este inceputul si sfarsitul oricarui om si oricarui lucru,credeti ca Dumnezeu este Alfa si Omega,tuturor lucrurilor,si doar mana Lui le tine pe toate si pe toti ,lasati-va condusi de Dumnezeu si sfarsitul v-a fi un succes urmat de o bucurie vesnica urmariti luminita de la capatul tunelului si o veti afla ca fiind cel mai pretios lucru din viata voastra,caci ea este Isus Hristos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.