02 Noiembrie

0
36

” Caci mie nu mi-e rusinede Evanghelia lui Hristos; fiindca ea este puterea lui Dumnezeupentru mîntuirea fiecaruia care crede: întîi a Iudeului , apoi a Grecului.” Rom.1:16

Un pastora mers sa viziteze cascada Niagara.  Pe cand urmarea cum acel mare volum de apa se pravalea în haul din aval, a auzit un excursionist care impresionat de aceasta masiva cadere de apa a spus: “iata aici cea mai nefolosita sursa de energie din lume!”

Dupa ce i-a ascultat marturisirea, pastorul l-a întrerupt si i-a spus: “Nu-i aceasta-i cea mai mare sursa de energie neglijata din aceasta lume! De aproape 2000 de ani se revarsa rauri de har si binecuvantare dinjertfa lui Hristos, iar lumea ramane indiferentafata de aceasta sursa de putere.

Jertfa lui Hristos este suficientapentru a schimba orice inima si pentru a umple cu binecuvantari viata tuturor oamenilor din orice generatie, dar cu toate acestea este atat de nesocotita. Pentru ca acel excursionist nu întelegea rostul acestei declaratii si cum lumea înca nu cunoaste adevarata sursa de putere spirituala, pastorul a continuat:

În timpul Olimpiadei de vara din Seul, doi membri ai echipei olimpice a Statelor Unite ce erau buni crestini, într-o duminica în care nu erau antrenati în competitie, au dorit sa mearga la o biserica.

Pentru ca nu stiau unde este vre-o biserica si nici cum pot sa ajunga acolo, au chemat un taxi. Cand taxiul a ajuns în locul în care acestia îl asteptau, au constatat ca soferul nu întelegea limba engleza iar ei nu stiau cum sa explice în limba coreana unde doresc sa ajunga. De aceea au încceput sa comunice prin semne.

Cei doi olimpici si-au împreunat mainile ca semn al rugaciunii, aratand astfel ca vor sa ajunga într-un loc de închinare. Taximetristul i-a urmarit cu atentie, i-a asigurat ca a înteles solicitarea, dar i-a dus la un bazin de înot!

Aceasta întamplare amuzanta , arata cat de departe sunt unii oameni de sursa puterii spirituale si cat de neglijata este rugaciunea si biserica, locul unde aceasta sepoate gasi.

 Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru raurile de binecuvîntaripe care le reversi din belsug în viata mea. Ajuta-ma sa ma pot goli de mine însumi, pentru ca viata mea sa fie tot mai plina de Tine si de ceea ce Tu îmi oferi. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.