01 Noiembrie

0
36

“…Mielul care sta în mijlocul scaunului de domnie , va fi pastorul lor, îi va duce la izvoarele apelor vietii , si Dumnezeu va sterge orice lacrima din ochii lor. ” Ap. 7:17

În catea sa “Calatorie împreuna cu sfintii”, Tomas S. Kepler , a afirmat ca secretul vietii acestor oameni a constat în faptul ca viata lor a fost centrata în Hristos. În timpul vietiiacestia nu s-au lasat influentati de lucrurile urgente si nici nu au fost prinsi de grijile zilei de mîine . Ei au lasat toate aceste poveri în grija lui Dumnezeu si umblînd în voia Lui , au urmarit un singur scop: Împaratia lui Dumnezeu !

Pentru a atinge acest scop au fost garta sa plateasca orice pret, sa depuna orice efort si sa lucreze zi si noapte . Motivatia care i-a determinat la acest efort al slujirii, a fost nadejdea ca atunci cand vor ajunge la Domnul, se vor bucura de odihna pe care El le-a pregatit-o .

Daca în lucrurile pe care le împlinesti ai obosit si nu mai ai nici o motivatie, nu uita ca mai mult decat odihna pe care o poti gasi aici în Hristos, Dumnezeu ti-a pregatit o odihna si o rasplata vesnica.

Rug. Doamne Isuse ; ajuta-ma sa calc pe urmele sfintilor care te-au slujit, cu daruire si predare deplina . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.