03 Decembrie -Ești sigur

0
38


A

  “Suntem madulare unii altora” (Ef.4:25)

În primele capitole din Genesa citim: “Dumnezeu a vazut ca lucrul acesta era bun”. Asta pâna l-a creat pe Adam. Atunci Dumnezeu a spus: “Nu este bine ca omul sa fie singur” (Genesa 2:18). Adam se bucura de o relatie extraordinara cu Dumnezeu, dar pentru ca nu avea un tovaras uman, Dumnezeu a spus ca lucrui acesta nu este bun. Dumnezeu te-a creat cu doua goluri. Unul este golul pe care numai El însusi îl poate umple. Celalalt este un gol pe care numai persoanele potrivite îl pot umple. Tu nu poti umple nici unul din cele doua goluri cu lucruri precum serviciu, case, masini sau bani. Poate spui: “Ce trebuie sa fac?”

1) Fii vigilent!. Astazi, una din cinci relatii începe pe Internet.  Dar acolo exista un pericol inerent; poti fi oricine doresti sa fii pe Internet si totusi sa nu fii cunoscut si iubit pentru ceea ce esti tu cu adevarat. Mai mult, singuratatea te poate orbi sa nu vezi adevaratele tale nevoi si lipsa de caracter a celeilalte persoane.

2) Roaqa-te ! Când Eliezer, slujitorul lui Avraam, a fost trimis sa gaseasca o sotie pentru Isaac, el s-a rugat: “Doamne”¦te rog, da-mi izbânda astazi” (Genesa 24:12). Si Dumnezeu i-a dat. Isaac si Rebeca au devenit una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din Biblie.

3) Relationeaza ! Acest lucru poate însemna sa darâmi zidul în spatele caruia te ascunzi si sa construiesti un pod. Biblia spune: “Fiecare din voi sa se uite nu la foloasele lui, ci si la foloasele altora” (Filipeni 2:4). Nu exista relatii perfecte sau relatii lipsite de risc. Prin constientizarea unei nevoi neîmplinite si urmând pasii amintiti reusesti sa învingi singuratatea si sa descoperi o noua bucurie de a trai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.