02 Decembrie

0
35

” Omul milostiv va fi binecuvântat, pentru ca da saracului din pâinea lui.” Prov.22:9

În acest timp de pregatire pentru sarbatori, o fetita a mers împreuna cu mama ei într-un mare magazin, pentru a-l întâlni pe “Mos Craciun!”

Dupa ce-a asteptat la rând minute în sir, într-un târziu, fetitei i-a venit rândul sa se urce în bratele mosului si sa ise aseze pe genunchi.

Dupa obisnuitul Ho, Ho,Ho ! si întrebarilecu privire la nume si vârsta, mosul a întrebat-o ce-si doreste ?

Cu o deosebita emotie fetita i-a raspuns: “as vrea sa-mi aduci: doua papusi de plus, doi ursuleti cu blana, doua haine de iarna si doua ciocolate!

Serioasa comanda; i-a raspuns mosul! Dar de ce ai comandat câte doua produse din fiecare obiect?  Înainte de a raspunde, fetita si-a înghitit lacrimile de câteva ori, apoi i-a zis mosului: ” ti-am cerut câte doua obiecte din acelasi produs pentru ca vreu sa dau câte
unul si prietenei mele care fiind bolnava n-a putut sa vina la magazin ca sa te întâlneasca !”

Îmi place atitudinea acestei fetite. Desi si-a dorit multe daruri, a facut o comanda dubla, findca voia sa împarta si altora,  ceea ce urma sa primesca !

Acesta este spiritul Craciunului. Domnul Isus a venit sa ne aduca o binecuvântare pe care sa n-o pastram numai pentru noi, ci s-o împartim si cu altii.

N-ai vrea sa faci o bucurie la aceste sarbatoriîmpartinddin ceea cea ai primit cu colegii, prietenii, sau vecinii tai ?

Rug. Doamne Dumnezeule; pentru ca mi-ai daruit atâtea binecuvântari, ajuta-ma sa fiu gata sa le împart cu cei ce sunt mai nevoiasi decât mine. Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.