01 Aprilie

0
59

” Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi întoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi. Ioan 14:3

Cu mai multi ani în urma, starul de televiziune Johnny Carson, a fost invitat de Universitatea Harvard, pentru a primi un premiu, pentru toata cariera. Dupa ceremonia de decernare a premiului, acesta a acceptat sa raspunda întrebarilor presei.

În cadrul acestui interviu, unul dintre reporteri l-a întrebat: “ce epitaf ati dori sa vi se scrie pe piatra funerara ?.

Fara sa ezite, Carson a raspuns ca pe piatra sa funerara, ar dori sa i se scrie declaratia pe care a folosit-o deseori în emisiunile de televiziune, atunci când trebuia sa introduca momentele de publicitate: ” ramâneti pe frecventa; ma-ntorc curând!”

Acesta a fost si mesajul pe care l-a comunicat deseori si Domnul Isus ucenicilor, înainte de patimile Sale, spunându-le: ” Voi merge la Ierusalim, unde voi patimi mult din partea batrânilor, a preotilor celor mai de seama si din partea carturarilor. Voi fi omorât, dar dupa trei zile ma voi întoarce la voi, pentru ca voi învia!”

Desi asa cum arata relatarile Scripturii, ucenicii L-au iubit pe Învatatorul lor, încât ar fi fost gata sa faca totul pentru El, acestia n-au înteles atunci spusele Sale. Dupa ce a trecut însa aceasta vreme de confuzie, dupa înviere, ucenicii au înteles maretul adevar exprimat de Domnul si si-au legat deplin viata de promisiunea :”Ma voi întoarce!”

Cu toate ca dupa aceea, în timpul misiunii lor, au trebuit sa se întâlneasca deseori în spatele usilor încuiate si-a geamurilor astupate, îndurând necazuri si suferinte la fel ca si Domnul lor, chiar si atunci când au fost întemnitati sau condamnati la moarte, ucenicii au fost întariti totdeauna de siguranta împlinirii cuvintelor:”Ma voi întoarce!”

Domnul Isus care S-a ridicat din mormânt si S-a înaltat la cer ne-a facut si noua aceeasi promisiune: “Eu vin curând. Pastreaza ce ai, ca nimeni sa nu-ti ia cununa”.

“Esti pregatit sa-L întâlnesti pe Cel ce vine?”

Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca asa cum ai venit la poporul Israel si Te-ai întors dupa înviere la ucenici, vei veni si pentru mine si lumea întreaga, ajuta-ma sa fiu gata pentru a Te întâlni. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.