31 Octombrie

0
44

” În adevar, legea Duhuluide viata în Hristos Isus, m-a izbavitde legeapacatului si a mortii.” Romani 8:2

Într-o zi, fostul presedinte al Statelor Unite, Abraham Lincoln,  a mers într-un târg desclavi. Printre cei pe care i-a întâlnitîn acea piata, a fostsi otânara negresa sclava.  Stiind care vafi soarta acelei copile, Abraham Lincoln a început sa discute cu proprietarul ei, ca sa o cumpere.

În acele momente, tânara negresa s-a uitat la acel om de statura înalta si si-a zis în inima ei:” iata un alb care vrea sa ma cumpere, pentru ca apoi sa profite de mine!”

Dupa ce a platit pretulsi-a facut câtiva pasi spre iesirea din târg împreuna cu proprietarul, Lincoln s-a întors si-a zis copilei: ” Fetito esti libera!””Ce înseamna asta: a întrebat atunci sclava cu nedumerire?” ” Ti-am spus ca esti liberasi asta înseamna ca esti libera;” i-a raspuns strainul!

“Asta înseamna ca de azi înainte pot sa vorbesc cu voce tare, tot ceea ce as dori sa spun; a întrebat sclava cu nedumerire.  “Da, draga mea !” i-a raspuns Lincoln. “De azi înainte poti sa spuiorice vorba cu voce tare!”

Dar pot sa si cumpar tot ceea as vrea sa am?  “Da, i-a raspunspresedintele; poti sa-ti si cumperi tot ceea ce-ti doresti!”
Dar pot sa si merg acolo unde mi-as dori?  a întrebat din nou sclava. “Da , poti sa si mergi acolo unde doresti!” i-a raspuns cumparatorul.

Dupa ce-a auzit toate aceste raspunsuri, acea tânara a izbucnitîntr-un hohot de plâns, s-a întors sprenecunoscut si printre suspine i-a soptit:”Lasa-ma atunci sa merg cu tine!”

Aceasta ar trebui sa fie si decizia noastrafata de Domnul Isus, care ne-a oferit cea mai mare libertate. El ne-a eliberat de sub robia diavolului, a pacatului si a mortii, pentru ca sa putem fi ceea ce Dumnezeu ne-a creat sa fim.

Rugciune: Doamne Dumnezeule; Pentru ca prin Fiul Tau mi-ai daruit adevarata libertate, ajuta-ma sa traiesc doar pentru Tine. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.