Pe cine asculti ?

0
52

Toti cei ce iubesc jocul de baschet, cu usurinta si-l pot aminti pe Brooks Robinson, un jucator deosebit al echipei din Baltimore. El a jucat în defensiva echipei si a ajuns la asa performante, încît se spunea despre el ca este un etalon al excelentei. Deseori s.-au auzit despre el afirmîndu-se ca a venit dintr-o liga superioara a unei alte planete. !

Pare surprinzatoare aceasta analogie, dar ucenicii au vazut cu adevarat pe cineva care a venit dintr-o “Liga Superioara “! Evanghelistul Marcu ne spune ca deodata , hainele Lui s-au facut albe stralucitoare; de o stralucire si-o albeata pe care nimic si nimeni de pe pamînt n-o poate realiza.
Pe muntele schimbarii la fata alaturi de Domnul Isus,au aparut Moise si Ilie. Moise era reprezentatntul Legii, iar Ilie era cel mai mare dintre prooroci. În aceasta companie, ucenicii îi vefdeu pe cei înalti reprezentanti ai harului, Legii si Proorocilor. În acest timp de deosebita partasie cu reprezentantii cerului, ca nu cumva sa ramîna în confuzie, ucenicii au auzit o voce care li s-a adresat direct : ” Acesta este Fiul meu preaiubit în care îmi gasesc placerea; de El sa ascultati !

Pe cine ascultam astazi ? Multi sunt gata sa-i asculte pe oameni, sau sa se întoarca spre Lege si Proorocie. Altii asculta filozofiile vremii, iar altii asculta de vocea puterii instinctului. Pentru tine , care este vocea ce doresti sa-ti vorbeasca si îti face placere sa o asculti ?
Cînd Fiul lui Dumnezeu vorbeste , esti gata sa spui Amin ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.