Bine ai venit acasa !

0
63

În timp ce era înrolat în armata pe un vas de razboi care lupta în Vietnam, Davey Roever într-o anume zi purta o lada cu fosfor. Un glonte ratacit a izbit în acea lada ce a explodat în bratele sale. În cartea pe care a scris-o despre acest incident mai tîrziu ( Bine ai venit acasa Davey) , a prezentat momentul cînd pentru prima data si-a vazut fata dupa acea cumplita explozie.

” Cînd m-am uitat în oglinda, spunea el; am vazut un monstru. Nu am descoperit nici o trasatura care sa fie specifica fiintei umane.

În acele momente sufletul si inima mea păreau ca se frîng si se prabusesc într-un hau întunecat al disperarii. Am simtit o stare de de mîhnire si goliciune ce nu putea fi descrisa.M-am simtit singur , traind acea singuratate pe care numai sufletele din iad o pot avea. Dupa cîteva saptamîni Roever s-a întors în SUA unde urma sa o întîlneasca pe tînara lui sotie Brenda.

Înainte ca Brenda sa intre în camera unde el o astepta dupa ce a coborît de pe vas, în aceeasi camera a vazut o alta familie. Sotia care a venit sa-l întîlneasca pe sotul ei infirm, l-a anuntat ca nu-l poate îngriji si vrea sa divorteze.

În timp ce sufletul sau era plin de lupte si framîntare , se astepta sa auda aceeasi hotarîre a sotiei lui. Dar cînd Brenda a intrat în camera, nu s-a speriat de înfatisarea mea; s-a plecat si m-a sarutat pe ceea ce-a mai ramas din fata mea, apoi uitîndu-se tinta în ochiul ce mi-a mai ramas , mi-a spus cu gingasie : ” Bine ai venit acasa Davey “! ” Te iubesc “!

Ca sa întelegeti ceea ce-a însemnat asta pentru mine scria el ; trebuie sa stiti ceea ce-mi spunea atunci cînd eram numai noi doi împreuna : Davey, îmi spunea ea mereu si mereu la ureche ; “esti sotul meu ! Todeauna vei fi sotul meu ; esti omul de care mi-am legat viata !”

Ca sa întelegem harul ce-l avem prin Hristos, trebuie mai întîi sa ne dam seama de imperfectiunile si urîciunile noastre spirituale; stare cauzata de pacat ! Cu toate acestea în maretia si desavîrsirea dragostei sale, Domnul Isus ne accepta asa cum suntem si ne iubeste fara nici o rezerva. Nu mai avem nici un motiv sa ne temem sau sa ne îngrijoram, pentru ca Domnul Isus ne primeste asa cum suntem .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.