Cel mai mare dar

5
112

Ioan 3:16

FIINDCA ATÂT DE MULT
– Superlativ de identitate
A IUBIT DUMNEZEU – Iubirea la superlativ
LUMEA – Decadență la superlativ
CĂ A DAT – Cea mai mare ofertă
PE SINGURUL LUI FIU – Cel mai mare dar
PENTRU CA ORICINE – Cea mai mare oportinitate
CREDE – Cea mai mare simplitate
ÎN EL – Cea mai mare atracție
SĂ NU PIARĂ – Cea mai mare promisiune
CI – Cea mai mare diferență
SĂ AIBĂ – Cea mai mare certitudine
VIAțĂ VEȘNICĂ – Cea mai mare posesiune

5 COMENTARII

 1. Darul care este daruit din dragoste este unul singur si acesta este darul pe care DUMNEZEU la facut pentru intreaga omenire UN DAR de foarte mare pret care este ISUS HRISTOS.MULTI dintre oameni nu vor sa primeasca acest DAR pentru ca nu stiu ce valoare are acest DAR si cit de pret este.De aceea sa ne rugam pentru acei oameni sa-si dea seama de valoarea Darului pe care DUMNEZEU n-i l-a facut noua fara plata.Dumnezeu sa le dea pricepere si intelepciune.AMIN

 2. Posesiunea ,VIATA VESNICA ,este rasplata care este rezultatul certitudini, ca diferenta unei mari promisiuni aduce ,cea mai mare atractie pentru cel mai simplu crez si avand acea oportunitate ca oricine il crede primeste acel Dar, care ni se ofera gratis cu semnatura ,DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, in decadenta acestei lumi desarte si totusi avand iubirea lui DUMNEZEU, in ciuda tuturor relelor si pe deasupra sa ne identificam cu acel nume frumos, COPIL DE DUMNEZEU.

 3. eu inteleg daca nu ma insel cam asa:CEL MAI MARE “DAR” CEL MAI MARE este unul DAR aduce ceva dupa EL. CAND zice DAR da de inteles ca mai exista ceva,cineva,care il pune in timpul prezent si in trecut,si in viitor. DA ESTE ADEVARAT acesta este :CEL MAI MARE DAR ISUS CRISTOS pe care la adus ,pe care la trimis mai bine zis, dar la adus dupa EL, caci EI doi sunt unul dupa cum stim. amin iar ISUS ne duce dupa EL la cel CARE este ATOTPUTERNIC caci ISUS de acolo vine din DUMNEZEU amin.daca nu intelegeti am sa vb. in limba oamenilor de pe pamant:) .amin

 4. Cu un banut poti castiga cerul. Nu fiindca cerul ar fi atat de ieftin ,ci fiindca Dumnezeu e atat de bun de plin de iubire.Daca n-ai nici macar acel banut, da un pahar cu apa rece! Calea lui Hristos este Crucea de fiecare zi. Nimeni nu s-a urcat vreodata la cer prin comoditate.

 5. Se pare ca exista trei tipuri de dragoste in existenta noastra: dragostea “daca”, dragostea “pentru ca”, dragostea “ïn ciuda a tot”.

  Uneori suntem tentati sa spunem te iubesc “daca”… si aici lista poate fi direct proportionala cu dorintele sau nevoile noastre neimplinite.
  Dragoste care-l face pe cel de langa tine sa se simta lipsit de valoare. DRAGOSTE MANIPULATOARE.

  Alteori declaram : te iubesc “pentru ca”… si aici lista poate fi direct proportionala cu dorintele sau nevoile noastre relativ implinite. O dragoste magulitoare, dar in acelasi timp nesigura. DRAGOSTE JUSTIFICATA.

  DAR, mai exista o dragoste “IN CIUDA A TOT”, dragostea care nu asteapta ca cineva sa fie demn de a fi iubit, dragostea in a carei expresie nu exista “daca” sau “pentru ca”, dragostea care dureaza chiar daca o respingem sau nu.

  Nu trebuie sa concuram cu nimeni pentru aceasta dragoste, nu trebuie sa murdarim imaginea cuiva pentru a ni-o imbunatati pe a noastra, trebuie doar sa acceptam ca suntem iubiti asa cum suntem.

  Ne putem simti iubiti CHIAR DACA viata noastra nu este un succes, NU PENTRU eforturile noastre de a fi la inaltime, ci doar stiind ca este o dragoste DARUITA.
  DRAGOSTEA E DUMNEZEU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.