Trupa Identic

9
408
Trupa Identic – Tara mea
Trupa Identic – Fii Acolo

muzica_crestina_trupa_identic.jpgDoresti să achizitionezi un cd cu Trupa Identic? Comanda CD. Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al formatiei Trupa Identic: Muzica Crestina – Trupa Identic

9 COMENTARII

  1. in primu rand nici macar nu se intelege ce zice ala….si intr al doilea asta nu e muzica crestina, probabil ati gresit site u, asta nu se incadreaza in muzica crestina.Domnu sa ne ierte!

  2. Sa nu uitam ca inchinarea prin cantare e pretioasa,dar cu smerenie,pastrand credinta si lasand asemanarea cu lumea pe care riscam sa o avem(daca nu chiar o avem).O Isuse!!!!!!!!!!!

  3. Cercetarea Duhului Sfânt nu înseamn? numai lacrimi ci?i bucurie!!!! Din p?cate nu am avut o perioad? bun? cânt?ri da laud? pline de bucuria Duhului Sfânt. Acum avem!!! Hallelujah!!!

  4. dupa parerea mea trupa Identic a reusit sa produca o muzica de calitate si cu un mesaj profund.Ii felicit pe cei din trupa si sper sa mai avem parte de astfel de albume reusite!

  5. cred k in ziua de azi si noi”ne-am modernizat”si din cantarile pline de duh care erau odata…am reusit sa facem niste cantari asemanatoare cu cele”ale lumii”d c acuma cand auzi o cantare iti vine sa dansezi la ce ritmuri are …si nu sa plangi asa cum ar fi normal simtind o cercetare…si totusi DUMNEZEU sa ne dea intelepciune…

  6. in sfarsit vad cum muzica noastra romaneasca prinde contur si din muzica lenta care adoarme sau cea tip manele in sfarsit trupa identic a reusit o combinatie sa satisfaca si pe cei mai putin conservatori care pun accent pe lauda din toata inima nu pe

  7. Nici una din cantari, daca se pot numi asa, nu au avut puterea de cercetare! Ma intreb: daca David ar fi cantat aceste cantaru luim Saul, ar mai fi fost posibil ca duhul rau sa fuga de la el? Nu e de ras, unde suntem? Mai mergem noi pe urmele Domnului Isus?…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.