Cea mai mare mobilizare pentru rugaciune din istorie !

0
50

În duminica din 9 mai 2004 , se asteapta ca milioane de oameni sa se uneasca în ceea ce se doreste a fi, cea mai mare mobilizare pentru rugaciune , ce a avut vreodata loc în istoria continentului African.

Ziua de rugaciune a africanilor , se asteapta sa uneasca pentru rugaciune , între 15-30 milioane de participanti; pe sute de stadioane în cele 58 de natiuni Africane. Ed Silveso, coordonatorul organizatiei “Harvest Evanghelism” a afirmat : aceasta poate fi cea mai mare miscare de rugaciune de pîna acum. De patru ani bisericile din Africa s-au rugat ca Dumnezeu sa dea un raspuns pentru saracia si opresiunea ce împovareaza ca o plaga, multe natiuni Africane.

În 1998, lucrarea de transformare pe care a facut-o Dumnezeu în urma rugaciunii în Cali, Columbia, prezentata prin imagini video, s-a raspîndit ca un foc într-o padure uscata, în bisericile din Cape Town. Conducatorii bisericilor au depasit gardurile confesionale si au început sa se adune pentru rugaciune.

Acestia în Iulie 2000 au închiriat stadionul de rugby, cu o capacitate de 45.000 de locuri a echipei din Cape Town , pentru o zi de pocainta si rugaciune. În aceasta întîlnire au primit viziunea pentru o zi de rugaciune pentru întreaga Africa de Sud. Iar mai tîrziu ,aceasta miscare sa antreneze întregul continent.

În Martie 2001 s-a facut primul pas.Un stadion tixit la capacitate maxima în Newlands, s-a unit pentru rugaciune si pocainta. Foarte curînd unul dintre cei mai mari mafioti ai orasului, s-a întors la Dumnezeu. Vestea despre aceasta biruinta s-a raspîndit repede, antrenînd în 2002 8 orase din Sudul Africii pentru rugaciune.

În anul 2003 numarul oraselor care au gazduit întîlniri de pocainta si rugaciune, a crescut la 77. Pe lînga acestea au mai fost 60 de orase din alte 27 de tari din Africa de Sud. Aceste evenimente au fost mediatizate prin satelitii de televiziune pe toata suprafata continentului.

Acum în anul 2004 , viziunea lui pentru o zi de pocainta si rugaciune pentru întregul continent African , este aproape sa se împlineasca.

“Transformatea Africii” este una din multele teme ce va antrena în rugaciune pe cei ce vor participa. Au fost prezentate deasemeni multe marturii ale transormarii pe care Dumnezeu a facut-o deja, ca raspuns la rugaciunile de pîna acum. În orasul Piet Retief din Sudul Africii, în care traia o comunitate divizata dupa descendenta etnica, în urma rugaciunii aceasta s-a unit, traind acum într-o buna armonie C.N.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.