Din Honduras

2
40

Bine va gasesc,

Totul prin HARUL lui Dumnezeu.

Honduras,o mica tara din America Centrala,in care prin Usa deschisa de Dumnezeu si caile LUI ne-a adus sa slujim intr-un gand si o inima pentru Imparatia Cerului.Avem posibilitatea sa mergem la o scoala din localitatea Yoro,in care in fiecare dimineata facem un program cu copii ce include jocuri,cantece,lectii biblice si rugaciune.

Atatia copii….care ne sorb si ne dau multe zambete si dragoste ca suntem aici pentru ei.Sunt asa de frumosi si faptul ca traim alaturi de ei ne face sa vedem frumusetea lui Dumnezeu si diversitatea creata de EL.

Prin Har am ajuns aici.Domnul ne vorbeste minunat cum sa slujim si ne inspira la fiecare nevoie.Suntem cu inima deschisa pentru a face tot ce este bine pentru ei si ceea ce Conduce la Hristos si cresterea in Cuvantul LUI.

Ieri am fost la Inchisoare….Ce am putut sa vedem acolo,depaseste imaginatia.Traiesc foarte greu si murdar. Impreuna cu slujitori am fost si am putut sa cantam,sa fie vorbit Cuvantul lui Dumnezeu si sa oferim Cd-uri cu muzica spaniola crestina ,Biblii si versete biblice.In fata ne sta o lucrare de a merge la postul de televiziune unde vom face un program inregistrat pentru copii de aici.

Scoliile sunt foarte mici si sarace,dar in care sunt educati dupa posibilitati suflete ce au atata pret.Cat poate investi Dumnezeu in fiecare suflet si cat de departe merge Lucrarea LUI. Dumnezeu mi-a aratat aici ca nu exista pret prea mare de a face ceva pentru ca un suflet sa il cunoasca pe EL. Dumnezeu face orice doar sa fie cunoscut si iubit mai mult.

Copilasii de aici va transmit dragostea lor.

Oamenii sunt calzi si Duhul lui Dumnezeu cerceteaza,ramane ca Evanghelia transmisa pana la marginile pamantului sa domneasca in Inima lor,sa fie crescuti,invatati si botezati. Continuam lucrarea cu slujirea in scoala si ne rugam pentru directie in viitor.

“NOI SUTEM LUCRAREA LUI SI AM FOST CREATI IN HRISTOS ISUS PENTRU FAPTELE BUNE PE CARELE-A PREGATIT DUMNEZEU MAI DINAINTE,CA SA UMBLAM IN ELE.” EFESENI 2:10

In aceste fapte bune sa ne ajute Dumnezeu sa Umblam.

In Hristos,cu drag ioana.

2 COMENTARII

  1. Cuvantul lui Dumnezeu nu se va intoarce fara rod asa promite Domnul.Imi place foarte mult ce scrieti eu doresc din toata inima sa fac ceea ce faceti si voi!Mi-ar placea sa mai tinem legatura!DOMNUL ISUS sa va binecuvinteze si sa nu dati inapoi niciodata.

  2. Imi place f mult ce scrie si cred ca e un Har f Mare sa lucrezi pt El.Mi-ar place sa lucrez si eu undeva pt D-l.Daca este posibil va rog sa imi spuneti si mie.va multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.