Vedere spirituala

0
110

În timpul sezonului Craciunului din anul 1879, un reporter al unui cunoscut cotidian, a vazut trei fetite stînd în fata unei vitrine a unui magazin de jucarii din Boston. Una dintre aceste fetite era oarba . Apropiindu-se de vitrina, ea sculta cum celelalte doua prietene ale ei încercau sa-i explice aranjamentul jucariilor si sa le descrie pe fiecare în parte. Ascultîndu-le cu atentie, acel jurnalist a marturisit ca nu si-a dat seama pîna atunci cît de greu este sa explici cum arata un lucru, pentru cineva care nu-l poate vedea. Acest incident a devenit subiectul articolului pe care l-a scris despre acea întîmplare avînd ca titlu : “Stralucirea ce nu poate fi vazuta “!

Doua saptamîni mai tîrziu acelasi reporter a mers la o întîlnire de evanghelizare condusa de D.L.Moody. El a mers la acesta întîlnire cu dorinta de a gasi anumite greseli de exprimare a acestui predicator, pentru al defaima în articolele ce urma sa le scrie .

A fost însa foarte surprins cînd predicatorul într-un anume moment al predicii s-a folosit de experienta celor trei fetite despre care el scrisese în ziar, pentru a ilustra un adevar spiritual.

La fel cum acea fetita nu putea sa vada jucariile si sa perceapa cum celelalte prietene i le descriau, tot asa o persoana nemîntuita nu-l poate vedea pe Hristos în gloria Sa . Eu vi-l pot descrie pe Dumnezeu spunea predicatorul, dar El va poate deschidee ochii! Tuturor celor ce-si marturisesc pacatul si-l accepta pe Domnul Isus cu credinta El le daruieste vedere spirituala.

Redactorul a fost atins de cuvintele lui D.L.Moody , l-a acceptat pe Domnul Isus ca Mîntuitor personal si ochii lui s-au deschis. El a înteles ca este orb din punct de vedere spiritual si are nevoie de atingerea vindecatoare a Domnului Isus. A doua zi a vorbit despre experienta sa într-un nou articol de ziar pe care l-a intitulat : ” Stralucirea pe care o poti vedea “!

Aceasta experienta este demna de luat în considerare! Avem oare ochii deschisi si putem vedea deslusit frumusetea vietii si-a slavei Lui Dumnezeu , sau suntem înca orbi din punct de vedere spiritual ? Este un singur doctor care poate vindeca orbirea spirituala. Acesta este Isus Hristos .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.