Un sat deosebit !

0
42

Am citit recent ca atunci cînd fortele americane au cucerit Okinawa, în cel de-al II lea Razboi Mondial, satele din aceasta insula aratau jalnic. Strazile erau neîngrijite si pline de toate murdariile ce le aruncau din gospodarii. Casele erau darapanate si oamenii dezinteresati de ceea ce se întîmpla în jur. Cînd a venit armata americana locuitorii acestor sate au fugit terifiati de frica.

Cînd însa armata americana a intrat într-un alt sat numit Shimmabuke, strazile si casele erau curate, locuitorii erau politicosi si prietenosi. Surprinsi de aceasta atitudine, cei din armata americana s-au întrebat de ce acest sat este asa de deosebit fata de celelalte !

Ascultînd marturia lor au înteles ca cu treizeci de ani în urma , o familie de misionari s-au oprit în acest sat în timpul drumului lor spre japonia. Acestia au condus doua persoane la Hristos; Shosei Kina si fratele ei Mojom. Înainte ca misionarii sa plece, acestia le-au lasat o biblie. Prin ei toti locuitorii satului au ajuns sa-l cunoasca pe Domnul Isus si localitatea a fost transformata .

Aceasta este si misiunea noastra . Daca am fost transformati prin lucrarea Duhului lui Dumnezeu, trebuie sa prindem viziunea cum ar arata lumea daca toti ar trai aceasta înoire, si sa lucram pentru ca si în zona unde Dumnezeu ne-a asezat ,cei de lînga noi sa aiba aceasta experienta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.