Transforma singuratatea în partasie

0
87

Dave Daravecky, un cunoscut jucator de baschet din SUA, a fost descoperit a fi bolnav de cancer. De cinci ori pe saptamîna, timp de opt saptamîni, el a condus timp de o ora si jumatate de la casa unde locuia , pîna la un spital care trata afectiuni cancerigene din Cleveland.

Primele calatorii de acasa si pîna la spital si înapoi spre casa i s-au parut lungi si interminabile. În urmatoarele zile însa, a început sa admire felul în care vegetatia începea sa-si schimbe haina, dobîndind un colorit fermecator specific zilelor de toamna .

În acest fel, monotonia calatoriilor din primele zile a trecut . Dave, a început sa urmareasca cu atentie ondulatiile dealurilor si schimbarile din natura, care nu mai avea aceeasi haina ca în ziua precedenta.

Aceste lucruri l-au fermecat; iar timpul petrecut în acele calatorii zilnice, pentru el a devenit o oportunitate pentru a creste în credinta. Ascultînd casete ale celor mai îndragiti predicatori , el a început sa se gîndeasca la viata sa si sa se roage cu multa ardoare.

De multe ori asculta casete cu mizica crestina si cînta împreuna cu interpretul. ” Vocea mea nu se potrivea cu cea a interpretului, a marturisit Dave, dar în acel timp dealurile prindeau viata , iar padurea cînta împreuna cu mine”. Erau cele mai înaltatoare momente pe care le petrecea în singuratate cu Dumnezeu , fara sa fie întrerupt de nimeni.

Cele opt saptamîni de experiente zilnice petrecute în timpul calatoriilor spre spitalul din Cleveland , l-au înviorat spiritual si l-au întarit în credinta.

” Am avut nevoie de acel timp de singuratate cu Domnul , spunea Dave, mai mult decît tratamentul cu radiatii pe care îl faceam la spital . Daca radiatiile au tratat cancerul trupului, prezenta lui Dumnezeu si-a Duhului Sau , din timpul calatoriilor spre spital , a tratat cancerul sufletului meu ! Radiatiile prezentei lui Dumnezeu mi-au umplut inima de bucurie si m-au întarit în cele mai grele momente ale vietii ”

Esti interesat de boala sufletului tau ? Daca doresti tratament si vindecare, reteta si leacul este la Dumnezeu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.