Schimba-ti perspectiva

0
43

Corrie Ten Boom , a fost o sfînta a zilelor noastre. Ea a trait prin credinta si-a acceptat planul Lui Dumnezeu pentru viata ei , chiar si atunci cînd a fost închisa într-un lagar de concentrare nazist. În acel lagar , sora ei si-a gasit sfîrsitul vietii.

Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Corrie Ten Boom, a calatorit în multe parti ale lumii vorbind despre experientele ei din Olanda si vremea de detentie din Ravensbruck.
Ea a marturisit despre dragostea lui Dumnezeu pe care a simtit-o si în cele mai grele momente ale vietii . Ca sa ilustreze acest maret adevar, adesea folosea simboluri simple. În una din prezentarile sale ea a folosit o pînza pe care era cusuta o coroana foarte frumoasa.

La început a ridicat pînza cu partea pe care era coroana si a vorbit ascultatorilor despre planul lui Dumnezeu, care doreste sa dea tuturor o cununa stralucitoare. Dupa aceea întorcea pînza cu partea cealalta si le cerea ascultatorilor sa spuna ce vad ? Fiecare putea sa observe cu usurinta o amestecatura de fire într-o forma nedefinita . Asa se vede de multe ori spunea ea si viata noastra , privind-o din perspectiva umana.

De multe ori nu putem întelege planul lui Dumnezeu pentru viata noastra, dar si atunci trebuie sa-l acceptam, pentru ca din perspectiva lui Dumnezeu acesta este perfect .

Daca te afli în hatisurile vietii si nu mai gasesti nici un sens si nici o cale de iesire ; schimba-ti perspectiva de a privi lucrurile si vei vedea cununa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.