Renunta la bagajele vietii

0
72

Cu cîtiva ani de zile în urma , o familie tînara din America a hotarît sa mearga ca misionari în Africa. Lee si Backy Prior, împreuna cu cei trei copii ai lor , s-au alaturat unui grup de misiune numit :”Misiunea pentru noile triburi”. Desi erau oameni simpli, dorinta lor era sa traduca Biblia în multele dilecte africane, pentru ca triburile ce n-au auzit înca despre Domnul Isus sa poata avea la îndemîna Evanghelia.

Ei au auzit vocea lui Dumnezeu care mai întîi i-a chemat sa primeasca dragostea si mîntuirea Lui si apoi sa mearga si sa spuna si altora despre acest dar. Au înteles ca a fi misionar, înainte de a spune altora despre dragostea lui Dumnezeu, trebuie sa fii tu însuti o lumina pe care apoi sa o arati prin viata si slujirea ta celor ce sunt înca în întuneric.

Convinsi de aceasta chemare , au vîndut casa lor din SUA, au împachetat doar lucrurile de care aveau stricta nevoie si au plecat sa poarte aceasta lumina într-o zona de mare întuneric spiritual.

Esti un purtator de lunina ? Poti sa renunti la bagajele vietii si sa mergi în mijlocul întunericului ca sa raspîndesti adevarata lumina ? Pentru ca altii s-l vada pe Hristos , Dumnezeu vrea sa te foloseasca si pe tine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.