Nasterea Domnului Isus aduce responsabilitati

0
181

Cînd unui copilas i s-a spus ca va mai avea o surioara , acesta n-a fost deloc impresionat . A doua zi cînd a mers la scoala profesorul l-a întrebat : ” Am auzit ca veti avea un nou membru în familia voastra ? ” O Da ! a raspuns el ! Si ce-i cu asta ? Atunci profesorul l-a întrebat din nou : nu esti fericit acum cînd o sa ai si o surioara ? O Da ! a raspuns el; posibil! Dar acum ne mai trebuie o multime de alte lucruri !

Sunt sigur ca atunci cînd cineva aude despre istoria Craciunului pentru întîia data, prima reactie este ca ceea ce lumea asteapta cel mai mult, nu-i un nou copil ! Cît de neînteleapta este însa aceasta judecata ?

Cineva a spus : cînd Dumnezeu a vrut sa faca ceva în aceasta lume ,a facut sa se nasca un copil ! Acest fapt s-a împlinit prin nasterea Lui Isus din Nazaret !

Profetul a vorbit în vechime : ” Iata fecioara va fi însarcinata si va naste un fiu s-i vor pune numele “Emanuel” ( care înseamna : Dumnezeu este cu noi ) . Sarbatoarea Craciunului dovedeste împlinirea acestei profetii . Mesia s-a nascut asa cum fusese anuntat prin fecioara Maria în micutul oras Betleem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.