Raspunsul credintei

1
47

Pastorul Bruce Larsen a povestit despre curajul credintei unei femei din biserica pe care o pastorea. Aceasta membra a bisericii sale, era o femeie plina de entuziasm si îndrazneala.
Fiica si ginerele ei erau în pragul divortului. Problema care i-a condus la aceasta decizie era faptul ca ginerele sau nu era credincios. Daca s-ar întoarce la Dumnezeu atunci toate lucrurile ar lua o noua turnura, spunea sotia lui.

Cunoscînd situatia din familia copiilor ei , aceasta sora s-a rugat pentru ei multa vreme. Întro zi ea a venit sa marturiseasca pastorului, ca a primit raspunsul lui Dumnezeu pentru acesta problema.

Ea a hotarît sa trimita ginerului sau o scrisoare prin care sa-l invite sa vina la biserica împreuna cu ea. În acest serviciu de duminica dimineata , ea era sigura ca ginerele ei îsi va preda viata Domnului Isus. De aceea a planificat ca în serviciul de seara sa aiba loc si serviciul lui de botez.

Cînd mi-a spus topate acestea, a afirmat pastorul, am încercat sa o conving ca este un plan neîntelept. Dumnezeu nu lucreaza în acest fel si nici nu poti sa-l manipulezi pe ginerele tau.

Sora Chan însa n-a luat în seama niciuna dintre aceste atentionari. A trimis o scrisoare ginerelui sau, care a venit la biserivca la acel serviciu de duminica dimineata. La sfîrsitul slujirii cînd pastorul a facut invitatia pentru toti cei ce doresc sa-L primeasca pe Domnul Isus în inima lor, ginerele acelei surori a venit în fata si a marturisit aceasta decizie. Apoi fara sa stie de discutiile precedente, el a cerut sa fie botezat chiar în dupamasa aceleiasi zile.

Uitîndu-se în ochii pastorului sora Chan a spus :” ginerele meu a venit , a raspuns invitatiei si acum doreste sa fie botezat. Cînd spunea acestea, în privirea ei nu se observa nici un fel de surprindere sau de ezitare. Ea s-a rugat cu credinta , a actionat cu îndrazneala si Dumnezeu a raspuns. Acum ginerele ei este parte a împaratiei . Ce minunat este raspunsul credintei !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.