Prietenul presedintelui

1
71

Walt Whitman , a spus odata : ” Atunci cînd ma uit la vre-un barbat sau la vre-o femeie, m-am obisnuit ca pe fata lor sa-L vad pe Domnul Isus”! Privind la toti cei ce au ajuns la marginea drumului vietii , si noi trebuie sa-i vedem ca fiind fratii nostri si sa-i slujim cu daruire, pentru ca de fapt prin ei îl slujim pe Domnul Isus.

Frederick Douglas , a ajuns într-o zi în fata Casei Albe , dorind sa intre la un festival organizat chiar de presedintele Abraham Lincoln. Fiind un om de culoare, chiar atunci cînd se pregatea sa bata la usa, a fost întîmpinat de doi politisti si împiedicat sa paseasca înauntru. Avînd o statura impunatoare, el a reusit s-i împinga pe cei doi politisti de la intrare si a început sa mearga pe culoar. Aici alti doi politisti s-au alaturat colegilor lor de la intrare, pentru a-l opri pe acest oaspete nedorit.

În timp ce acestia încercau sa-l imobilizeze, el a reusit sa spuna unuia dintre oficialii care trecea pe acelasi culoar : ” daca îl veti întîlni pe presedintele Abraham Lincoln, spuneti-i ca Frederick Douglas, este la poarta”! Cînd acesta si-a rostit numele, între politisti s-a creat o mare confuzie. Acestia au primit ordin imediat sa-l însoteasca pe Douglas în camera de festivitati.

În acea camera pregatita pentru sarbatoare, Douglas, marele luptator pentru abolirea discriminarii rasiale, a stat în prezenta presedintelui. Cînd a intrat, întreaga asistenta a facut liniste, în timp ce presedintele cu o voce clara si destul de puternica ca nu cumva cineva sa-l interpreteze în mod gresit a anuntat : ” Sunt încîntat sa va prezint pe prietenul meu; Douglas”!

Presedintele l-a prezentat pe Douglas,a fi prietenul lui ! Cine ar mai fi îndraznit sa-i faca ceva rau prietenului presedintelui ?

Domnul Isus , stapînul universului ,ne numeste fratii si surorile Sale, iar Dumnezeu ne-a dat dreptul sa ne numim “Cpiii Lui” . Ce mare cinste si ce neasteptata onoare ! Cine se atinge de noi se atinge de lumina ochilor lui Dumnezeu !

De aceea noi îi ajutam si-i slujim pe cei aflati în nevoie, pentru ca de fapt noi sljim fratii si surorile noastre, si prin ei slujim lui Dumnezeu !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.