Ce faci pentru Domnul ?

1
52

Presedintele Harry Truman, a vizitat odata orasul Tombstone, din Arizona . În acest oras se gasesc mormintele unor mari personalitati ale Americii , ce au inscriptionate pe pietrele lor funerare epitafuri memorabile.

Cînd Truman s-a întors din aceasta vizita, n-a vorbit despre niciunul dintre eroii legendari . În loc sa vorbeasca despre vreunul dintre mesajele de pe mormintele acestora, Truman, a amintit epitaful de pe piatra funerara a unui necunoscut. Pe aceasta pitra funerara era scris un mesaj simplu : ” Aici odihneste Jack Williams; omul ce a facut ce a putut “!

Acest epitaf, a aratat masura dedicarii acestui om, care n-a ezitat sa faca tot ceea ce i-a stat în putinta.

Pe un chestionar folosit de o biserica pentru a angaja pe membrii ei la dedicare si la o fregventa mai mare pentru serviciile divine, era folosita întrebarea : ” Pentru cîte duminici va angajati sa fiti prezenti în noul an la scoala dumiicala si serviciul divin ? Ca raspuns al acestei întrebari, comitetul se astepta ca membrii bisericii sa scrie: 50 de duminici; sau 40 , sau 30.

Cineva a dat însa un raspuns neasteptat : “În noul an voi veni la biserica, oridecăteori voi reusi “! Acest raspuns nu l-a angajat pe acest om cu nimic; nu-i asa ? Este asa cum ai spune: “voi veni la biserica , cînd voi avea chef, sau cînd nu voi avea altceva mai bun de facut.

Nu-i asa ca acesta este si raspunsul multor crestini astazi ? Domnul Isus asteapta ca sa traim si sa slujim în asa fel , ca la sfîrsitul vietii sa ne poata spune : “A facut tot ceea ce i-a stat în putinta “!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.