Pentru ce folosesti Biblia ?

0
58

Potrivit textului din 2 Tim.3:16 ; ” Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa învete, sa mustre, sa îndrepte , sa dea întelepciune în neprihanire ; ” …..Apostolul Pavel ar fi putut sa adaoge si …….. ” pentru a deschide usile închisorilor “!

Asa ceva s-a întîmplat în Dorchester din Maryland, potrivit unei povestiri recente . Doi detinuti dintr-o închisoare din aceasta localitate, au descoperit ca o coperta tare a unei Biblii care era în celula lor , poate fi folosita ca fiind cea mai potrivita unelta pentru a deschide usa închisorii . Ei au luat aceasta coperta si au folosit-o pentru a deschide încuietoarea celulei, în care erau întemnitati. Acea usa i-a condus spre scara de incendiu . Folosind aceasta scara au reusit sa evadeze spre libertate.

Aceasta-i cu adevarat o noua cale de a folosi Biblia ! Suntem preocupati sa punem deoparte un anume timp în fiecare zi , sa citim ceea ce Dumnezeu ne spune prin Cuvîntul Sau ? Eu cred ca a citi Biblia în fiecare zi , este un factor esential, pentru viata noastra ; asa cum ne hranim sau facem exercitii zilnice.

Multi dintre noi alergam , sau jucam tenis , sau mergem pe jos , ca sa ne îmbunatatim starea fizica a trupului nostru. Unii dintre noi luam anumite cursuri serale, pentru a ne îmbogati cunostintele. Nu uitati sa va hraniti sicea mai importanta parte a fiintei umane; sufletul vostru !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.