Mergi de mîna cu Hristos !

0
43

Timp de 30 de ani , Mama Tereza, a lucrat în mahalalele din Calcuta din India. Ea a lucrat printre cei mai napastuiti oameni de pe pamînt. În fiecare zi ea aîntîlnit :oameni fara adapost, oameni prabusiti pshic, oameni bolnavi si disperati.

Cu toate acestea, toti cei care au întîlnit-o pe Mama Tereza, au recunoscut zîmbetul ei cald. Cum este posibil dupa 30 de ani de lucru în astfel de conditii sa-si fi pastrat acest zîmbet cald exprimat în orice împrejurare ? Este interesant sa aflam :

Ea a marturisit ca la 18 ani a parasit Iugoslavia , pentru a deveni o slujitoare crestina. Cînd am plecat de acasa, mama mea mi-a spus ceva foarte ciudat pentru mine la acea vîrsta ! Mama mi-a zis : ” Tu pleci; dar i-al pe Hristos de mîna si mergi împreuna cu El.” Acesta a fost secretul vietii ei , de atunci si pîna la moarte .

Multi dintre noi avem slujbe bune. Avem case confortabile. Dar nu avem acest zîmbet cald, pe care aceasta scunda calugarita l-a pastrat în cele mai disperate situatii. Care-I diferenta ? Poate ca niciodata nu ne-am pus mîna noastra în mîna Domnului Isus si asa, prinsi de mîna sa mergem numai acolo unde El ne conduce !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.